Stranger Things 5. Sezonu ne zaman yayınlanacak? Tahmini tarih belli oldu

Netflix'in en çok izlenile yapımları arasında olan Stranger Thing 5. sezonunun ne zaman yayınlanacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. 4. sezonunun üzerinden uzun bir zaman geçti. İzleyenler Netflix'ten gelecek haberi bekliyor. Stranger Things 5. sezon tahmini yayın tarihi belli oldu.

Stranger Things 5. Sezonu ne zaman yayınlanacak? Tahmini tarih belli oldu

Netflix artık final sezonu için hazırlanan Stranger Things dizisinin ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Fragmanı izleyenler heyecanlanırken, Stranger Things final sezonu ne zaman yayınlanacak sorusuna da yanıt aramaya başladı. Yayınlanan tanıtım videosunda final sezonuna ilişkin tahminler de peş peşe gelmeye başladı.

Stranger Thigns uzun süredir izleyenler tarafından merakla bekleniyordu. En çok izlenen yapımlar arasında yerini alan Stranger Things dizinin tanıtım fragmanı tüm dünya ile buluştu.

STRANGER THİNGS 5. SEZON NE ZAMAN?

Son olarak 2022 yılında 4. Sezonu ile ekranlara gelen Stranger Things dizisi heyecanlı bir yerde final yapmıştı. Artık her şeyin açığa kavuşacağı dizi finale hazırlanıyor. Aktarılan son habere göre 2024 yılının başında Stranger Things 5. Sezon çekimleri başladı.

Stranger Things 5. Sezonu ne zaman yayınlanacak? Tahmini tarih belli oldu

STRANGER THİNGS FİNAL SEZONU

Stranger Things dizisinin final sezonunun en geç 2026 yılında yayınlanması bekleniyor. Çekimlerin 2024 yılı sonuna kadar tamamlanacağı dizinin bölümlerinin düzenlemesi ile yapım 2026 yılına yetiştirilebilir. Öte yandan final sezonu bölümlerinin her birinin 1 saatten fazla olacağı toplam sezonun ise 8 film uzunluğuna eşit olabileceği söyleniyor.

Final sezonunun tatmin edici olması için yapım ekibinin çok fazla çaba harcadığı ve emek verildiği ifade ediliyor. Dizinin en geç 2026 yılında izleyici ile buluşması ihtimali izleyicileri üzmüş durumda.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER