Squid Game hayranlarına müjde! İkinci sezondan İlk tanıtım fragmanı geldi

Yayınlandığı dönemde dünyada büyük bir çılgınlık oluşturan Güney Kore dizisi Squid Game'nin yeni sezonu uzun bir süredir bekleniyordu. Tek sezonluk bir hikayesi olduğu izlenimi veren hikayenin ardından 2. sezonun nasıl olacağı merak konu olmuştu.

Squid Game hayranlarına müjde! İkinci sezondan İlk tanıtım fragmanı geldi

2021 yılında online dizi ve film izleme platformu Netflix'de yayınlanan Squid Game dizisi milyonlarca izlenen bir yapım olarak akıllarda yer edinmişti. Konusu hayatlarında borç sıkıntı yaşayan kişilerin çocuk oyunlarını oynayarak büyük ödüle ulaşması ve kaybedenlerinde öldürülmesi olan dizi ilk sezonunda büyük bir beğeni kazanmıştı.

Squid Game hayranlarına müjde! İkinci sezondan İlk tanıtım fragmanı geldi

İlk sezonu 9 bölüm olan dizisinin devamının geleceği geçtiğimiz dönemlerde açıklanmıştı. Önemli başrol oyuncularının yer alacağı diziye yeni oyuncuların da katılacağı öğrenilirken Netflix diziden ilk tanıtımı yayınladı.

Squid Game hayranlarına müjde! İkinci sezondan İlk tanıtım fragmanı geldi - Resim : 2

Gİ-HUN'UN YENİ MACERALARI ELE ALINACAK

Fragmanda oyuncuların karakterleri ve ilk sezonun baş rol oyuncusu 456'ya vurgu yapılıyor. Gerçek oyun başlıyor başlıklı videoda yeni sezonda Gi-hun'un kazandığı oyunun arka planında kimler olacağını araştırmasının ele alınacağı öğrenildi.

İkinci sezonda Gi-hun'un insanların hayatlarını kaybettiği bu oyunu sonlandırmak uğruna verdiği çaba ele alınacak. Gi-hun'un verdiği çaba sonuç verecek ve oyunu sonlandırmak için kendisini yeniden oyunun içinde bulacak. 2. sezon 26 Aralık'ta yayınlanacak.

Squid Game'nin 3. sezonun da çekilmesi bekleniyor. İlk sezonu hikayesi ve karakterlerinin yansıtılma şekliyle büyük bir ilgi çeken dizinin aynı etkiyi oluşturup oluşturmayacağı merakla bekleniyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER