Son Sığınak konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Vizyonda ve dijital platformlarda seyirciden beğeni kazanan Son Sığınak yeniden televizyonlarda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Son Sığınak konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Yaz sezonu ile birlikte birçok televizyon kanalı çok tutan dizilerinin sezon finali yapması üzerine hemen her akşam film yayınlamaya başladı. Bu filmlerden bazıları ise seyirciden beğeni kazanmış, ya da ödüller almış filmler oluyor. Vizyonda ve dijital platformlarda seyircinin takdirini kazanmış Son Sığınak filmi de televizyonlarda yeniden gösterilecek. Bu sebeple filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Kullanıcılar internet üzerinde Son Sığınak konusu nedir? Son Sığınak oyuncuları kimler? Son Sığınak nerede çekildi? gibi aramalar yapmaya başladı.

SON SIĞINAK KONUSU NEDİR?

Son Sığınak konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Ric Roman Waugh’un yönetmenliğini, Chris Sparling’in senaryosunu üstlendiği Son Sığınak filmi, yaklaşmakta olan ve dünyayı tehdit eden bir gök cismine karşı hayatlarını kurtarmaya çalışan bir aileyi konu alıyor. 48 saatleri olan aile bunun için bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışacaktır.

SON SIĞINAK OYUNCULARI KİMLER?

Dikkat çekici oyuncu kadrosuna sahip Son Sığınak filminde ünlü Hollywood yıldızlarından Gerard Butler ve Deadpool filmlerinde Vanessa ile tanınan Morena Baccarin, Roger Dale Floyd, Scott Glenn, Randal Gonzalez gibi oyuncular rol alıyor.

SON SIĞINAK NEREDE ÇEKİLDİ?

Gerard Butler ve Morena Baccarin’in başrollerini paylaştığı, görsel efektleriyle dikkat çeken Son Sığınak’ın çekimleri İzlanda ve Amerika’nın Georgia eyaletinin Atlanta, Conyer şehirleri ve Illınois eyaletinin Şikago şehrinde gerçekleşti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER