Sınai mülkiyetin öncüleri Başkent Ankara'da bir araya gelecek

TÜRKPATENT ile Avrupa Patent Ofisi işbirliğiyle düzenlenen, sınai mülkiyet alanının organizasyonlarından biri olan "PATLIB 2024 Konferansı", Ankara'da düzenlenecek. Başkent Ankara'da bir araya gelecek olan sinai mülkiyetin öncüleri yeni gelişmeler ve uygulamalar hakkında görüşlerini paylaşacak.

Sınai mülkiyetin öncüleri Ankara'da bir  araya gelecek

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) ve Avrupa Patent Ofisi (EPO) işbirliğiyle sınai mülkiyet alanının en önemli organizasyonlarından biri olan "PATLIB 2024 Konferansı" düzenlenecek.

Hibrit formatta gerçekleşecek olan konferansın sınai mülkiyet alanındaki en güncel gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, katılımcılar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının sağlandığı platform olarak öne çıkacak.

PATLIB 2024 KONFERANSI ANKARA'DA YAPILACAK

Kurumdan yapılan açıklamaya göre 19 - 20 Eylül 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan konferans, Avrupa Patent Sözleşmesi'ne taraf ülkelerin ulusal patent ofislerinin işbirliği politikaları çerçevesinde gerçekleşecek. Konferans, çevrim içi olarak da takip edilebilecek. Katılmak isteyenler, https://www.epo.org/en/news-events/events/patlib2024 adresinden kayıt yaptırarak, etkinliği izleyebilecek.​​​​​​​ Ayrıca her yıl farklı bir üye ülkede düzenlenen PATLIB Konferansı bu yıl kapılarını Ankara'da açacak.

Sınai mülkiyetin öncüleri Başkent Ankara'da bir  araya gelecek

19 - 20 Eylül 2024 tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan PATLIB Konferansı'na, ulusal patent ofisleri ve PATLIB Merkezlerinden temsilciler katılacak, etkinlikte sınai mülkiyet alanındaki en yeni gelişmeler ve uygulamalar paylaşılacak. TÜRKPATENT Başkanı Zeki Durak, ülkemizde 54 PATLIB Merkezi ile Avrupa Patent Sözleşmesi'ne taraf 39 ülkede ilk sırada yer alıyor.

SONRAKİ HABER