Servet Operasyonu konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Jason Statham’ın başrolde olduğu Servet Operasyonu bu akşam televizyonda yayınlanacak. Bazı sahneleri Türkiye’de geçen filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Servet Operasyonu konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Aksiyon komedi türündeki Servet Operasyonu bir kez daha televizyonda yayınlanıyor. Özellikle bazı sahneleri Türkiye’de geçen ve Türk oyuncuların da rol aldığı filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Filmle ilgili kullanıcılar Servet Operasyonu konusu, Servet Operasyonu oyuncuları, Servet Operasyonu nerede çekildi? gibi aramalar yapmaya başladı. Filmle ilgili merak edilen detayları sizler için derledik.

SERVET OPERASYONU KONUSU

Servet Operasyonu konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie’nin bazı sahnelerini Türkiye’de çektiği Servet Operasyonu, M16 ajanı Orson Fortune’un farklı özelliklere sahip bir ajan ekibiyle dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesine engel olmasını ve bu kapsamda büyük bir dünya turuna çıkmasını konu alıyor.

SERVET OPERASYONU OYUNCULARI

Servet Operasyonu konusu, oyuncuları, nerede çekildi? - Resim : 2

Aksiyon filmlerinin ünlü oyuncularından Jason Statham’ın başrolde olduğu filmde Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Hugh Grant, Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi, Bestemsu Özdemir ve Eddie Marsan gibi oyuncular rol alıyor.

SERVET OPERASYONU NEREDE ÇEKİLDİ?

Servet Operasyonu, Katar ve Birleşik Krallık’taki Hampshire gibi yerlerin yanı sıra Antalya’nın çeşitli otel ve meydanlarında çekilmesi ile öne çıkıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER