Şangay Şövalyeleri oyuncuları, konusu, nerede çekildi?

Aksiyon komedi türünün sevilen filmlerinden Şangay Şövalyeleri bir kez daha televizyonlarda yayınlanıyor. Filmin oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak edildi.

Şangay Şövalyeleri oyuncuları, konusu, nerede çekildi?

Aksiyon komedi sinemasının popüler örneklerinden biri olan Şangay Şövalyeleri sinemaseverler tarafından ilgi ve beğeniyle karşılanıyor. Komik sahnelerin ve iyi çekilmiş aksiyon sahnelerin yer aldığı Şangay Şövalyeleri’nin TV’de yayınlanması ile kullanıcılar internet üzerinde filmle ilgili aramalar yapmaya başladı. Sinemaseverler internet üzerinde Şangay Şövalyeleri oyuncuları, Şangay Şövalyeleri konusu, Şangay Şövalyeleri nerede çekildi? gibi aramalar yapılıyor. Filmle ilgili merak edilen detayları sizler için derledik.

ŞANGAY ŞÖVALYELERİ OYUNCULARI

David Dobkin’in yönettiği Şangay Şövalyeleri filminde dövüş filmlerinin usta oyuncularından Jackie Chan ve Owen Wilson’ın başrolleri paylaşıyor. Diğer oyuncular arasında Donnie Yen, Aaron Taylor Johnson, Fann Wong, Aidan Gillen, Alison King gibi ünlü isimler dikkat çekiyor.

Şangay Şövalyeleri oyuncuları, konusu, nerede çekildi?

ŞANGAY ŞÖVALYELERİ KONUSU

David Dobkin’in yönetmenliğini, senaryosunu Miles Millar ve Alfred Gough’un kaleme aldığı aksiyon komedi türündeki Şangay Şövalyeleri, Chon'un fazla yakın olmadığı babasını öldürülmesi üzerine en iyi arkadaşı Roy'u da yanına alarak intikam için Londra'ya gitmeleri ve orada kız kardeş ile birlikte bir komployu çözme süreçlerini konu alıyor.

ŞANGAY ŞÖVALYELERİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Jackie Chan ve Owen Wilson ikilisinin adeta döktürdüğü Şangay Şövalyeleri, Çekya’nın başkenti Praq, Karlovy Vary şehirleri, Kanada, ABD’de California ve İngiltere’nin başkenti Londra gibi yerlerde çekildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER