Resul Dindar, Trabzon Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi

Sevilen şarkıcı Resul Dindar, Trabzon Kültür Yolu Festivali'nde unutulmaz anlara imza attı. Festival, 30 Haziran'a kadar sürecek.

Resul Dindar, Trabzon Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi

Trabzon Kültür Yolu Festivali, çok sayıda konserle dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Ünlü şarkıcı Resul Dindar, festivalde sahneye çıkarak sevenlerini coşturdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri” kapsamında düzenlenen Trabzon Kültür Yolu Festivali, çok sayıda etkinlikle devam ediyor. Karadenizli ünlü şarkıcı Resul Dindar, Trabzon'da konser verdi. Fuar Merkezi'nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hayranları tarafından uzun süre alkışlanan Resul Dindar, "Duman Aldi Dağlara", "Gümüşhane Kızlari", "Oy Trabzon" ve "Ateşle Oynuyorsun" gibi şarkılarını seslendirdi. Şarkıcının hayranları, şarkılara eşlik ederek sevgi gösterisinde bulundu ve o anlar kayıt altına alındı.

Resul Dindar, Trabzon Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi

FESTİVAL 30 HAZİRAN'A KADAR DEVAM EDECEK

Bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin beşinci durağı Trabzon oldu. Trabzon Kültür Yolu Festivali 22 Haziran'da 100 Horon Gösterisi etkinliği ile başlangıç yaptı. Festivale özel olarak üretilen, festival rotasındaki şehirlerin ikonik yapıları ve Türkiye'nin tarih ve kültür zenginliğine dikkat çekildi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı festival, konser ve sergi gibi çeşitli etkinliklerle 30 Haziran'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER