Rafadan Tayfa Kapadokya 27 Aralık’ta sinemalarda

5. filmi ile beyaz perdede sevenleri ile buluşmaya hazırlanan Rafadan Tayfa’dan güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Rafadan Tayfa Kapadokya macerası ile 27 Aralık’ta sinemalarda olacak.

Rafadan Tayfa Kapadokya 27 Aralık’ta sinemalarda

Rafadan Tayfa ekibi bu filmde Kapadokya Hazine Avı etkinliğine katılır. Burada farklı ipuçlarını ve bilmeceleri çözecek olan tayfanın yolları ajanlarla kesişecek. Burada birbirinden farklı maceralar yaşayacak olan Rafadan Tayfa, sevenleri ile 27 Aralık’ta sinemalarda buluşacak.

Öte yandan Rafadan Tayfa serisi bugüne kadar 11 milyon izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Serinin 5’inci filminde ise ortalama olarak 500 milyon TL civarında bir hasılat elde edilmesi planlanıyor.

HAYRİMATÖR İLE REKOR KIRILMIŞTI

Sinema salonlarında bugüne kadar en çok izlenen ve sevilen animasyon serisi arasında olan Rafadan Tayfa sinema yapımları arasında en çok kazanan yapımlar arasına girdi. Son olarak geçtiğimiz yıl ara tatilde gösterime giren Rafadan Tayfa Hayrimatör filmi haftalık 450 bin civarında bir rekor yakaladı. Haftasında ise 1 milyon 810 bin izleyici ile 207 milyon TL tutarında hasılata imza attı.

RAFADAN TAYFA FİLMLERİ

Rafadan Tayfa serisinin filmleri şu şekilde:

2018: Rafadan Tayda / Dehliz Macerası

2019: Rafadan Tayfa 2 / Göbeklitepe

2023 Rafadan Tayfa 3 / Galaktik Tayfa

2023 Rafadan Tayfa 4 / Hayrimatör

2024 Rafadan Tayfa 5 / Kapadokya

Son olarak Rafadan Tayfa 5 Kapadokya serisi ile 27 Aralık 2024'te sinemalarda olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER