Organize İşler 2 Sazan Sarmalı konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Yılmaz Erdoğan’ın sevilen filmlerinden Organize İşler 2 yeniden televizyonda gösteriliyor. Seyirciler filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini merak etti.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Türk sinemasının sevilen komedilerinden Organize İşler 2 Sazan Sarmalı bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında gösteriliyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’nun Sarı Saruhan karakteri seyircide olumlu anlamda karşılık buldu. Organize İşler 2 Sazan Sarmalı’nın yeniden ekranlarda gösterilmesiyle seyirciler internet üzerinde aramalar yapmaya başladı. Kullanıcılar internet üzerinde Organize İşler 2 Sazan Sarmalı konusu, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı oyuncuları, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı nerede çekildi? gibi aramalar yapıyor. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI KONUSU

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği serinin ikinci filminde, İlk filmde tanınan ünlü dolandırıcı Asım Noyan ve çetesi yeni filmde bir başka dolandırıcılık operasyonuna daha imza atıyor. Asım Noyan’ın kızı Nazlı’nın dolandırılması üzerine kendi silahlarıyla vurulan ekip bu kez ‘sazan sarmalı’ adını verdikleri yeni bir operasyon için kolları sıvıyorlar.

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI OYUNCULARI

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Yılmaz Erdoğan’ın bir kez daha Asım Noyan karakteriyle başrolde olduğu filmde Ezgi Mola, Bensu Soral, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu Güven Kıraç, Safa Sarı, Evliya Aykan, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Mesut Süre, Cihan Talay, Özgür Turhan, Deniz Bağdaş, Uğur Bilgin ve Sarı Saruhan karakteriyle çok sevilen Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Ayrıca ünlü komedyen Ata Demirer de sürpriz bir rolde seyirci karşısına çıkıyor.

ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI NEREDE ÇEKİLDİ?

BKM yapımcılığında ve Jean Paul Seresin’in görüntü yönetmenliğini üstlendiği Organize İşler 2 Sazan Sarmalı, İstanbul’un Galata, Unkapanı, Üsküdar ve Moda gibi çeşitli semtlerinde çekildi. Filmde çok sayıda araba kovalamacası, silahlı çatışma gibi, dronla da çekilmiş aksiyon sahneleri de bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER