Olmadı Kaçarız konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

Vine ve Youtube fenomenlerinin başrolde olduğu Olmadı Kaçarız filmi televizyonlarda gösteriliyor. Filmin konusu, oyuncuları ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi.

Olmadı Kaçarız konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

Bir dönemin en çok rağbet gören sosyal medya platformlarından Vine ve Youtube'un ünlü isimlerinin başrolde olduğu Olmadı Kaçarız filmi sinemalardan sonra televizyonda ilk kez yayınlanacak. Sosyal medya fenomenlerinin rol aldığı sinema filmlerinden biri olan Olmadı Kaçarız’ın konusu, oyuncuları ve hangi kanalda yayınlanacağı sinemaseverler tarafından merak edildi. Kullanıcılar internet üzerinde Olmadı Kaçarız konusu nedir? Olmadı Kaçarız oyuncuları kimler? Olmadı Kaçarız hangi kanalda yayınlanacak? gibi aramalar yapmaya başladı. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

OLMADI KAÇARIZ KONUSU NEDİR?

Erkan Nurhan ve Okan Tüysüz’ün yönetmenliğini, Erol Hizarcı’nın senaristliğini üstlendiği Olmadı Kaçarız filmi, iki sosyal medya fenomeni Umut ve Emre’nin bir tatil yöresinde gittikleri otelde, tanıştıkları otel sahibi Ezgi’ye içinde bulunduğu zor duruma yardım etmek için çıktıkları yolda başlarına gelen ilginç ve komik olayları konu alıyor.

OLMADI KAÇARIZ OYUNCULARI KİMLER?

Olmadı Kaçarız konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

Ünlü Vine fenomeni ve şu sıralar içeriklerine Youtube’da devam Aykut Elmas’ın başrolde olduğu filmde, bir diğer ünlü Youtuber ve fenomen Halil İbrahim Göker, Ezgi Gizem Akdoğan, Gökhan Eksen, Büşra Karaağaç, Onat Bulut gibi oyuncular yer alıyor.

OLMADI KAÇARIZ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Olmadı Kaçarız filmi bu akşam NOW kanalında yayınlanacak. Filmi dijital platformlardan izlemek isteyenler içinse Amazon Prime Video Türkiye'ye bakabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER