Netflix 2024 abonelik fiyatlarına zam yaptı! Rakamlar ne oldu, temel, standart, özel plan ücretleri

Dünyanın global anlamda en çok tercih edilen online dizi ve film izleme platformu Netflix abonelerini üzmeye devam ediyor. Sık sık Türkiye fiyatlarını artıran Netlfix bir kez daha aynı politikayı uyguladı.

Netflix 2024 abonelik fiyatlarına zam yaptı! Rakamlar ne oldu,  temel, standart, özel plan ücretleri

Türkiye pazarına girdiği günden beri kısa zamanda adından söz ettiren Netflix Türkiye için hazırladığı yerli içerikler ile iyi bir reklam yapmıştı. Bu sayede abone sayısında yukarı doğru bir ivme kazanan şirket ülkenin ekonomik durumu ve kur dalgalanmaları nedeniyle ücretlerine zam üstüne zam yapmaya başladı.

Tepki çeken bu karara rağmen şirket politikasından vazgeçmedi ve bir kez daha abonelik ücretlerini artırdı. Bu karar ile en düşük abonelik fiyatında 30, en yüksek abonelik fiyatlarında 70 TL civarında bir fiyat artışı yaşandı.

YENİ FİYATLAR BELLİ OLDU

Söz konusu zam sonrasında yeni fiyatlar aylık olarak;

Temel Plan: 199,99 TL'den 149,99 TL'ye

Standart Plan 176,99 TL'den 229,99'TL'ye

Özel Plan 229,99 TL'den 299 TL'ye yükseltildi.

ZAM KARARLARI CAN SIKIYOR

Eğlence amaçlı içerik üreten platformlarda yaşanan zam sürecinin ilerleyen dönemlerde de sürmesi bekleniyor. Kaliteli ve üst düzey kadrolu içerikler üretmesi ile bilinen Netflix'in bu kararı sonrasında ülkemizde abone sayısında bir değişiklik olup olmadığı ilerleyen dönemlerde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER