Mert Demir, Ebru Gündeş! Ankara'da ücretsiz 29 Ekim konserleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının tüm yurtta büyük bir coşku içerisinde geçmesi için belediyeler çalışmalarına başlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi ücretsiz 29 Ekim konserleri için beklenen takvimi duyurdu. 29 Ekim'de Ankara'da konser verecek isimler belli oldu.

Mert Demir, Ebru Gündeş! Ankara'da ücretsiz 29 Ekim konserleri

Ankara'da her sene olduğu gibi bu senede 29 Ekim coşkusunun tavan yapması beklenirken kutlama programı kapsamında başkentte konser verecek sanatçılar da teker teker açıklanmaya devam ediyor. İlçe belediyeler kendi kutlama programlarını hazırlarken Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim tarihinde düzenlenecek olan konserlerde belli oldu.

ANKARA'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NA ÖZEL YILDIZLAR GEÇİDİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu sene Ankaralıları yıldızlarla buluşturmaya devam ediyor. Ankara'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları programı kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 konser organizasyonu gerçekleştirilecek. Hatırlanacağı üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'nın başkent oluşunun 101'inci yıl dönümü kutlamaları programı kapsamında Gençlik Parkı'nda Hakan Altun konseri düzenlenmiş ve konser yoğun ilgi görmüştü.

29 Ekim konserler için ise Ankara Büyükşehir Belediyesi dev 2 yıldızla anlaştı. 28 Ekim 2024 Pazartesi günü Mert Demir konser için Atatürk Orman Çiftliği sanhesinde olacak. 29 Ekim Salı günü ise Cumhuriyet Bayramı konseri için sahneye bu sefer Ebru Gündeş çıkacak. Ebru Gündeş konseri yine Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenecek. Konserler ABB tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER