Mert Demir Ankara konseri ücretsiz ne zaman, bugün saat kaçta, nerede, ring saatleri?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konser programı açıklandı. 28 Ekim 2024 Pazartesi Mert Demir konseri nerede, ne zaman, bugün saat kaçta, Ebru Gündeş konseri yapılacak mı, iptal mi, ring saatleri? Hepsi açıklandı.

Mert Demir Ankara konseri ücretsiz ne zaman, bugün saat kaçta, nerede, ring saatleri?

Kahramankazan'da yer alan TUSAŞ yerleşkesine hain terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırı sonucunda 5 vatandaşımız şehit düşmüş, 22 vatandaşımız ise yaralanmıştı. Yaşanan terör saldırısı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlarımızın şehit düşmesi nedeniyle açıklanan konser programlarını iptal ettiklerini duyurmuştu. Ancak Ankaralıların yoğun talepleri sonrasında konserlerin yapılacağı duyuruldu.

MERT DEMİR ANKARA ÜCRETSİZ KONSER NEREDE, ABB 28 EKİM 2024 CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada "Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlamaları kapsamında, sevilen şarkılarıyla Mert Demir Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda Başkentlilerle buluşuyor. Bu özel akşamda, müziğin ritmiyle dolu bir kutlama yapmaya hazır olun!" diyerek konserin yapılacağını ilan etti.

Mert Demir Ankara konseri ücretsiz ne zaman, bugün saat kaçta, nerede, ring saatleri?

ABB EBRU GÜNDEŞ KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamada konserin bugün yani 28 Ekim 2024 Pazar günü saat 19:30 itibariyle yapılacağı duyurulurken konser yeri olarak yine Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı alanı duyuruldu. Konser için ulaşım imkanı da sunacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Zafer Çarşısı önünden 15:00'ten 24:00'a kadar ring seferleri düzenlenecek.

Mert Demir Ankara konseri ücretsiz ne zaman, bugün saat kaçta, nerede, ring saatleri? - Resim : 2

ANKARA MERT DEMİR, EBRU GÜNDEŞ KONSERİ RİNG SAATLERİ, ÜCRETSİZ OTOBÜS VAR MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konser Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenecek olan konserlere ücretsiz ulaşım desteği de sunulacak. Ring seferleri 15:00 itibariyle başlayacak ve 24:00'e kadar devam edecek. Ring seferleri her zaman olduğu gibi Zafer Çarşısı önünden hareket edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER