Megalopolis filmi ne zaman vizyona girecek? Dijital platformlara gelecek mi?

Usta yönetmen Francis Ford Coppola’nın yeni filmi Megalopolis’in vizyon tarihi belli oldu. İşte detaylar!

Megalopolis filmi ne zaman vizyona girecek? Dijital platformlara gelecek mi?

The Godfather, Apocalypse Now ve Bram Stoker’s Dracula gibi filmleriyle sinema tarihinde yer etmiş, usta yönetmen Francis Ford Coppola’nın ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nde yapmış yeni filmi Megalopolis’in ülkemizde vizyona gireceği tarihle ilgili yeni bir duyuru yapıldı.

Megalopolis filmi ne zaman vizyona girecek? Dijital platformlara gelecek mi? Başrolünü Adam Driver’ın üstlendiği film, Cannes Film Festivali’ndeki dünya prömiyerinin ardından karışık yorumlar aldı. Bunun üzerine ülkemizde de sinemaseverler, filmi heyecanla beklemeye başladı.

Filmin ülkemizdeki vizyon dağıtımcısı BirFilm, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden Megalopolis filmiyle ilgili sinemaseverleri mutlu edecek bir paylaşım yaptı.

Megalopolis filmi ne zaman vizyona girecek? Dijital platformlara gelecek mi?

Megalopolis filminin, BirFilm’in paylaşımına göre çok yakında Türkiye’de sinemalarda vizyona gireceği açıklandı.

Bilimkurgu ve dram türündeki Megalopolis filminin dijital platformlara ne zaman geleceğine yönelik ise kesin bir bilgi mevcut değil.

DUSTIN HOFFMAN VE SHIA LABEOUF DA BU FİLMDE

Adam Driver’ın başrolünü üstlendiği filmde, Game of Thrones ve Hızlı ve Öfkeli gibi yapımlara rol almış Nathalie Emmanuel, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Breaking Bad’in Gus Fring’i Giancarlo Esposito, Jon Voight, Jason Schwartzman ve Tranformers filmleriyle tanınan Shia Labeouf ile birlikte usta oyuncu Dustin Hoffman gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER