Mamak Belediyesi piyano konseri düzenliyor

Mamak Belediyesi yapmış olduğu duyuru ile Musiki Muallim Mektebi öğrencileri tarafından hazırlanan piyano konserine tüm vatandaşları davet etti.

Mamak Belediyesi piyano konseri düzenliyor

Musiki Muallim Mektebi kültürel etkinliklerine tüm hızı ile devam ederken bu etkinliklerden biri daha açıklandı. Mamak Belediyesi tarafından yapılan duyuruda piyano sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan konsere tüm vatandaşlar davet edildi.

MAMAK'TA PİYANO KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Musiki Muallim Mektebi piyano sınıfı öğrencilerinin hazırladığı özel konser, 25 Ağustos 2024 tarihinde sizlerle buluşuyor. Müzik dolu bir akşam geçirmek için tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz!" denilerek piyano konseri için beklenen tarih ve saat duyuruldu.

Mamak Belediyesi piyano konseri düzenliyor

Konserin tarihi 25 Ağustos 2024 olarak açıklanırken saati ise 19:00 olarak duyuruldu. Musiki Muallim Mektebi'nde verilecek olan piyano konserinde öğrenciler almış oldukları eğitimin ardından edinmiş oldukları yeteneklerini sergileyecekler. Dinleyiciler konser kapsamında müzik dolu bir gece geçirme fırsatı elde ederken öğrenciler de piyano kursu sayesinde edinmiş oldukları hünerlerini dinleyicilere sergilemiş olacaklar. Konser saat 19:00 itibariyle başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER