Kirpi Sonic konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Video oyun dünyasının sevilen karakteri Kirpi Sonic filmi sinema ve dijital platformlardan sonra yeniden televizyonlarda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Kirpi Sonic konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Sinemada çizgi roman uyarlamaları kadar video oyun uyarlamaları da çoğaldı. Bunlardan biri olan Kirpi Sonic de sinema ve dijital platformlardan sonra yeniden televizyonlarda gösteriliyor. Bu sebeple sinemaseverler Kirpi Sonic filminin konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde Kirpi Sonic konusu nedir? Kirpi Sonic oyuncuları kimler? Kirpi Sonic nerede çekildi? gibi aramalar yapmaya başladı. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

KİRPİ SONİC KONUSU NEDİR?

Jeff Fowler’ın yönetmenliğini yaptığı, Pat Casey, Josh Miller ve Yuji Naka’nın senaryosunu kaleme aldığı 2020 yapımı film gerçek oyuncular ve animasyon karakterlerin bir arada olduğu bir film. Kirpi Sonic, yaşadığı büyülü ormandan bir portal açarak, Dr. Robotnik’in ele geçirdiği yüzükleri ele geçirmeye çalışan ve hükümetin tehdidi altında kurtulmaya çalışan mavi ve hızlı koşabilen bir kirpinin yaşadıklarını anlatıyor.

KİRPİ SONİC OYUNCULARI KİMLER?

Kirpi Sonic konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Ünlü komedi oyuncusu Jim Carrey’nin Dr. Robotnik’e hayat verdiği filmde James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Lee Majdoub, Neal McDonough, Tom Butler ve Battlestar Galactica dizisi ile tanınan Michael Hogan gibi oyuncular yer alıyor. Orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Schwarz Sonic’i seslendirirken, Türkçe dublajda ise Sercan Gidişoğlu Sonic’i konuşuyor.

KİRPİ SONİC NEREDE ÇEKİLDİ?

Kirpi Sonic filminin çekimleri, Morocco, Kanada’nın çeşitli eyalet ve şehirlerinde yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER