Keanu Reeves 5. defa John Wick olacak!

Yaklaşık olarak 10 yıl önce ilk filmi çekilen John Wick serisi günümüzde büyük bir hayran kitlesine sahip durumda. Dünyaca ünlü aktör Keanu Reeves'in halen popüler olmasında büyük rol oynayan serinin 5. filmi için önemli bir iddia ortaya atıldı.

Keanu Reeves 5. defa John Wick olacak!

Acımasız bir tetikçinin, hayatını kaybeden eşinden geriye kalan köpeğin öldürülmesi ve arabasının çalınması sonrasında olayın faillerinin peşine düşmesi ile başlayan film 10 sene içerisinde büyük bir seviyeye yükseldi.

YILLAR İÇİNDE BİR FENOMEN HALİNE GELDİ

Hayranlar tarafından giderek serinin benimsenmesi üzerine bu evrende geçen bir dizi bile çekildi. Serinin bir spin-off filmi ve yeni dizisi daha gelmesi beklenirken John Wick 5'in gelip gelmeyeceği merakla beklenir olmuştu.

Konu ile ilgili olarak bir çok defa Hollywood filmlerinden doğru bilgiler sızdırması ile bilinen Daniel Richtman yapımcı şirketin 5.film hazırlıkları içerisinde olduğunu öne sürdü. Önümüzdeki ay 60 yaşına girecek olan Keanu Reeves'in yaşlılık döneminde canlandırdığı en unutulmaz rol olan John Wick efsanesinin devam edeceği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

GELECEK YIL ÇEKİMLERİN BAŞLAYACAĞI İDDİASI

John Wick serisinin 4.sü geçtiğimiz yıl çıkmıştı. Serinin her filminin arasında 3-4 yıl gibi bir sürenin bulunması akıllara yeni filminde bu şekilde bir aralığa sahip olması ihtimalini getirdi. Söz konusu iddiada yer alan bir diğer hususta filmin çekiminin 2025 yılı içerisinde yapılması şeklinde oldu.

Kenanu Reeves ve John Wick hayranlarının seriye dair beklentisi büyük. Farklı yapımlar ile büyüyen evren ile ilgili yeni gelecek yapımlar merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER