Karanlık Cinayetler konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Başrollerinde sevilen iki oyuncunun yer aldığı Karanlık Cinayetler filmi sinemalardan sonra televizyonlarda gösteriliyor. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Karanlık Cinayetler konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Yaz sezonu ile birlikte birçok televizyon kanalı çok tutan dizilerinin sezon finali yapması üzerine hemen her akşam film yayınlamaya başladı. Bu filmlerden bazıları ise seyirciden beğeni kazanmış, ya da ödüller almış filmler oluyor. Vizyonda ve dijital platformlarda seyircinin takdirini kazanmış Karanlık Cinayetler filmi de televizyonlarda yeniden gösterilecek. Sinemaseverler Karanlık Cinayetler’in konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak etti.

KARANLIK CİNAYETLER KONUSU NEDİR?

Karanlık Cinayetler konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Scott Walker’ın yazıp yönettiği film, gerçek olaylardan uyarlanan bir hikayeyi konu alıyor. Hikayede emekliliğine haftalar kalmış dedektif Jack Halcombe’ın son iki yılda 8 kadının benzer şekilde ortadan kaybolmasında parmağı olan seri katil Robert Hensen’ı yakalamaya çalışma sürecini konu alıyor.

KARANLIK CİNAYETLER OYUNCULARI KİMLER?

Karanlık Cinayetler’de Nicolas Cage, John Cussack, Vanessa Hudgens, Dean Norris, Gia Mantegna, Robert Forgit ve 50 Cent gibi isimler rol alıyor.

KARANLIK CİNAYETLER NEREDE ÇEKİLDİ?

Biyografi, suç, gerilim ve gizem türündeki ve Robert Hensen adlı gerçek bir seri katilin hikayesini konu alan Karanlık Cinayetler filminin çekimleri, Amerika’nın Alaska eyaletinde gerçekleşti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER