Kapadokya'da K-Kültür Festivali gerçekleştirildi

Kapadokya'da Kore Kültür Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı en büyük K-Kültür Festivali yapıldı. Festivale oldukça yoğun bir katılım oldu.

Kapadokya'da K-Kültür Festivali gerçekleştirildi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki açık hava sahnesinde K-Kültür Festivali gerçekleştirildi. Yaklaşık 30 bin izleyicinin bulunduğu konserde unutulmaz anlar yaşandı.

Kore Kültür Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı en büyük K-Kültür Festivali Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yapıldı. Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Ofisi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Korean Airlines, Asiana Airlines ve Osstem Implant'ın sponsor olarak katıldığı etkinlik, Ürgüp'teki açık hava sahnesinde gerçekleştirildi.

Konser alanına giren yaklaşık 30 bin seyirci, K-POP konserini izlemek için Türkiye'nin dört bir yanından toplandı. Ünlü Koreli aktör ve sunucu Park Jaemin'in sunduğu K-POP konserinde, Kore ve Türkiye'de büyük sevgi gören kız grubu Mamamoo'dan 'Hwasa', Güney Kore'nin vokal öncüsü olarak görülen 'Lim Hanbyul' ve Kore'nin önde gelen ajanslarından biri olan Cube Entertainment'in yeni erkek grubu 'Nowadays' performanslar sergiledi.

Kapadokya'da K-Kültür Festivali gerçekleştirildi

İZLEYİCİLER BÜYÜK COŞKU YAŞADI

Nowadays, K-POP konserinin açılışını yaptı. 'Nowadays', 'NOW', 'OOwew', 'TICKET' gibi kendi şarkılarının yanı sıra BTS, TXT, NCT Dream gibi grupların cover şarkılarını da sergileyerek Hallyu hayranlarının beğenisini topladı. Lim Hanbyul'un sahnesi de büyük alkış aldı. ‘Goodbye Road', ‘I Didn't Love You Enough' gibi Kore duygusunu hissettiren balad şarkılar başladığında, konser alanında toplanan yaklaşık 30 bin Hallyu hayranı, Lim Hanbyul'un duygusal sesiyle büyülendi. K-POP konserinin son performansı ise kız grubu Mamamoo'dan Hwasa tarafından gerçekleştirildi. 'I Love My Body', 'Maria', 'Twit' gibi Hwasa'nın hit şarkılarından oluşan sahneyle izleyicilerin coşkusu ve tepkileri zirveye ulaştı.

Türkiye'deki K-POP'un popülaritesini bir kez daha fark ettiğini belirten Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir'de bugüne kadar düzenlenen konserlerde böyle coşku daha önce görmediğini söyledi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER