Kalecik Karası Üzüm Festivali'ne ABB Başkanı Yavaş katıldı

14'üncü Kalecik Karası Üzüm Festivali başladı. Festivale katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağlarken hafta sonu da sürecek olan festivale ilişkin ABB Başkanı Yavaş'tan açıklama geldi.

Kalecik Karası Üzüm Festivali'ne ABB Başkanı Yavaş katıldı

Ankara'da Kalecik Belediyesi tarafından 13-15 Eylül günleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali başladı. Bir klasik haline gelen 14'üncü Kalecik Karası Üzüm Festivaline Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Festivalin açılışından önce ABB Başkanı Yavaş'ın da katıldığı bir kortej yürüyüşü düzenlendi. ABB Başkanı Yavaş, festivalin açılış konuşmasını yaptı.

14'ÜNCÜ KALECİK KARASI ÜZÜM FESTİVALİ BAŞLADI

“Kalecik gibi önemli bir değerimizin buradaki yerel ürünlerini, yerel değerlerini, geleneklerini unutmadan bize emanet edilen kültür mirasını gelecek kuşaklara bu festivallerle ileteceğiz” diyen ABB Başkanı Yavaş, Kalecik'in tüm değerlerine sahip çıkarak, Kalecik'i de Ankara'nın diğer gelişmiş ilçeleri gibi en gelişmiş ilçelerinden biri haline getirme hedefinde olduklarını dile getirdi.

Kalecik Karası Üzüm Festivali'ne ABB Başkanı Yavaş katıldı

ABB Başkanı Yavaş, "ABB olarak Kent Konseyi'mizle ve sivil toplum kuruluşlarıyla beraber özellikle Ankara'nın ilçelerinin ve Kalecik'in turizminin arttırılması için çalışmalarımıza başladık.'' değerlendirmesinde bulunurken önümüzdeki günlerde katılımın daha da artacağını yerel değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmaların da devam edeceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER