Kahramankazan'da atık malzemelerden yapılan kıyafetlerle defile düzenlendi

Okullarda yıl sonu etkinlikleri başladı. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında pek çok okulda öğrencilerin de sergi telaşı başlarken Kahramankazan ilçesinde de bir okulun öğrencileri atık malzemelerden ürettikleri kıyafetlerle defile düzenledi.

Kahramankazan'da atık malzemelerden yapılan kıyafetlerle defile düzenlendi

ANKARA (AA) - Okullarda yıl sonu etkinlikleri kapsamında pek çok duyuruya yer veriliyor. Yıl sonu etkinlikleri için hazırlıklar tamamlanırken son olarak Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bulunan Gülnaz İbrahim Güngör Tara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde defile düzenledi.

Kahramankazan Gülnaz İbrahim Güngör Tara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen defile öncesi öğrenciler, kendi tasarladıkları yöresel kıyafetlerle halkoyunları gösterisi yaptı.

KAHRAMANKAZAN'DA ÖĞRENCİLER DEFİLEDE ATIK MALZEMELERDEN YAPTIKLARI KIYAFETLERİ SERGİLEDİ

Okul Müdürü Esra Turan Yaşar, etkinlik dahilinde yaptığı konuşmada, öğretmenlerin öğrencilerin gelişmesinde önemli rol oynadığını belirtti. Öğrencilerin halk oyunları gösterilerinin ardından el sanatları ve resim sergisi de gezildi. Tüm bunların ardından yapılan defilede, çocuk gelişimi, güzellik ve saç bakım hizmetleri ile moda tasarım alanındaki öğrenciler ve öğretmenlerin atık malzemelerden hazırladıkları kıyafetler sergilendi.

Kahramankazan'da atık malzemelerden yapılan kıyafetlerle defile düzenlendi

Atık malzemelerden yapılan kıyafetlerle düzenlenen sergi sonunda beyaz gelinlik giyen, kırmızı ay yıldızlı gelin tacı takan öğrenci, katılımcıları selamladıktan sonra Türk bayrağı açtı. Öğrencilerin düzenlediği defile, katılımcıların beğenisini topladı. Etkinliklerin de devam edeceği ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER