Johnny Depp’in Karayip Korsanları serisine dönme ihtimali yükseldi!

Sinema tarihinin sevilen serilerinden Karayip Korsanları yeni bir devam filmiyle gelmeye hazırlanıyor. Uzun süredir tartışmaların odağında olan Johnny Depp’in ise seriye ikonik karakteriyle geri dönebileceği ihtimali yükseldi.

Johnny Depp’in Karayip Korsanları serisine dönme ihtimali yükseldi!

Disney ve Jerry Bruckhuimer Films yapım stüdyoları ortaklığındaki fenomen film serisi Karayip Korsanları, bir kez daha beyazperdede yeni maceralara yelken açmaya hazırlanıyor. Uzun süredir filmin ikonik karakteri Jack Sparrow’u bir kadın karakterin hatta bunu Margot Robbie’nin canlandıracağı konuşuluyordu.

Amber Heard’le aralarındaki uzun süren dava sebebiyle tartışmaların odağında yer alan ve bu sebeple Karayip Korsanları’nda yer almayacağı söylenilen Johnny Depp’in davalar sonrası yeniden adını temize çıkarmaya ve bazı yapımlarda rol alması ile birikte yeşil ışık yakıldı.

Shrek, Deja Vu ve Karayip Korsanları gibi filmlerin yazar ve yapımcılarından biri olan Terry Rossio’nun Daily Mail’e verdiği özel röportajda, Johnny Depp’in yeni Karayip Korsanları filminde yer alması için görüşmeler halinde olduğuna dikkat çekti.

“MESELE JOHNNY DEPP DEĞİLDİ”

Açıklamasında Rossio, Karayip Korsanları’nın 6’ıncı devam filminde esas meselenin Johnny Depp olmadığına vurguda bulunarak, kayda değer bir hikaye, prodüksiyon maliyetlerinin yetmesi ve iyi bir casting’in daha önemli olduğunu söyledi. Bu doğrultuda Rossio, Depp’in seriye yeniden dönme ihtimaline inandığını belirtti.

Johnny Depp’in Karayip Korsanları serisine dönme ihtimali yükseldi!

ORLANDO BLOOM VE KEIRA KNIGHTLEY’NIN DE OLMASI PLANLANIYOR

Terry Rossio, Karayip Korsanları serisinin diğer sevilen oyuncuları Orlando Bloom ve Keira Knightley’nin de serinin yeni devam filminde olabileceğini söyledi.

Disney tarafından henüz resmi bir doğrulama gelmese de özellikle serinin yapımcılarının Johnny Depp ile olan görüşmelerinin olumlu geçmesi sonrası sinemaseverleri yeni bir Karayip Korsanları macerası bekliyor diyebiliriz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER