İzzet Günay kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam’ın usta oyuncularından İzzet Günay’ın hastaneye kaldırılması sanat camiasını korkuttu. İnternet üzerinde de kim olduğu, neden hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi.

İzzet Günay kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

İzzet Günay kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl? Yeşilçam döneminin usta oyuncularından biri olan İzzet Günay’ın hastaneye kaldırılması haberi sanat camiasını ve hayranlarını korkuttu. Birçok kullanıcı da internet üzerinde İzzet Günay kimdir? İzzet Günay neden hastaneye kaldırıldı? İzzet Günay sağlık nasıl durumu nasıl? gibi aramalar yapmaya başladı.

İZZET GÜNAY NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

İzzet Günay 28 Haziran Cuma sabah saatlerinde Bodrum Gümüşlük’te tatilini geçirirken, arkadaşlarıyla yürüyüş yaptığı esnada taşa takılıp düşerek yaralandı. Usta oyuncu düştükten sonra ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

İzzet Günay kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?

İZZET GÜNAY SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hastaneye kaldırılan İzzet Günay’ın ayak bileğinde zedelenme olduğu öğrenilirken, bilincinin açık ve yerinde olduğu bildirildi.

İZZET GÜNAY KİMDİR?

89 yaşında olan İzzet Günay, 1934 yılında İstanbul’un Sarıyer ilçesinde doğdu.

Deniz kolejinde okuyan Günay, burada dönem arkadaşı Huysuz Virjin’e hayat vermiş Seyfi Dursunoğlu ile birlikte mezun oldu. Çeşitli işler yaptıktan sonra tiyatroya yönelen İzzet Günay Dormen Tiyatrosu’nda Kara Ağaçlar Altında oyununda ufak bir performansla tiyatro kariyerine başladı.

İzzet Günay tiyatro kariyeri ile birlikte 1958’den itibaren filmlerde de rol almaya başladı. Kırık Plak ve Varan Bir filmleriyle beyazperdeye göz kırpan oyuncu en büyük başarılarını Ömer Lütfi Akad’ın başrollerini Türkan Şoray’la paylaştığı Vesikalı Yarim ve Altın Portakal’da “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandıran Ağaçlar Ayakta Ölür ile kazandı.

124 film ve dizide rol almış İzzet Günay, en son Şahsiyet dizisinin 2. sezonunda da konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER