İzmir Enternasyonal Fuarı teknoloji teması ile 30 Ağustos'ta açılacak

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın lansman toplantısı gerçekleştirildi. Bu yıl ‘Teknoloji’ teması ile 93’üncüsü kez kapılarını açmaya hazırlanan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın tarihleri de belli oldu.

İzmir Enternasyonal Fuarı teknoloji teması ile 30 Ağustos'ta açılacak

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) bu yıl kapılarını teknoloji teması ile açacak. ‘Teknoloji’ teması ile 93’üncüsü kez kapılarını açmaya hazırlanan İEF'in lansman toplantısı gerçekleştirilirken toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve fuar sponsorları katıldı.

İEF’in bu yılki onur konuğu kentinin İstanbul olacağı belirtilirken girişimcilerin, startupların ve büyük teknoloji firmalarının bir araya geleceği aktarıldı. Fuarın basın toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, fuarın ziyaret edilebileceği tarihleri de duyurdu.

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI KAPILARINI TEKNOLOJİ TEMASI İLE AÇACAK

Bu sene 30 Ağustos - 9 Eylül arasında 93’üncüsü kez kapılarını açmaya hazırlanan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın lansman toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "30 Ağustos Zafer Bayramı olduğu için etkenliklerle çakışmaması adına resmi açılışı 31 Ağustos’ta yapacağız. İzmir ilk olarak Cumhuriyet kentidir ve Cumhuriyet'in ilk Uluslararası İzmir Enternasyonel Fuarı'dır.'' dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı teknoloji teması ile 30 Ağustos'ta açılacak

Açıklamasına devam eden Başkan Tugay, ''İzmir'in marka bir şehir olmasında en fazla katkısı olan etkinliktir. İzmir Fuarı'nı İzmir'den ayrı düşünmek Türkiye'yi İzmir'siz düşünmek gibi bir şeydir. O yüzden bu yıl 93’üncüsünü düzenleyeceğimiz bu fuarı, her zaman olduğu gibi büyük bir merakla, heyecanla bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 30 Ağustosta açılacak fuarın aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı olduğu için etkenliklerle çakışmaması adına resmi açılışın 31 Ağustos’ta yapılacağı ifade edilirken kapanışın 9 Eylül’de yapılacağı ifade edildi.

İzmir Enternasyonal Fuarı teknoloji teması ile 30 Ağustos'ta açılacak - Resim : 2

Başkan Tugay, ''9 Eylül’de İzmir’in kurtuluşunun 102’nci yılı olacak, onun coşkusunu da birlikte yaşayacağız. Fuarımızı, bize Atamızın bir mirası olarak görüyoruz ve İzmir’in kent kimliğinde Türkiye’nin ekonomisine büyük katkıları olan en önemli etkinliklerinden biri olarak değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu. Çeşitli etkinliklerin olacağı fuarın takviminin ilerleyen günlerde paylaşılacağı aktarıldı.

SONRAKİ HABER