İş Bankası tarafından hazırlanan sergi Ankara'da ziyarete açıldı

Başkent Ankara'daki etkinlikler yakından takip ediliyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere dair bilgiler verilmeye devam ederken İş Bankası tarafından hazırlanan sergi Ankara'da ziyarete açıldı.

İş Bankası tarafından hazırlanan sergi Ankara'da ziyarete açıldı

Başkent Ankara'da düzenlenen etkinliklerle ilgili kamuoyu bilgilendirilmeye devam ediyor. İş Bankası tarafından hazırlanan ‘İstikbalinizin Emniyeti Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır Sergisi’ Ankara’da açıldı.

Ankara'da düzenlenen etkinliklere olan yoğun ilgi devam ederken İş Bankası 100’üncü yıl kutlamaları kapmasında Başkent Ankara’da bulunan Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nde ‘İstikbalimizin Emniyeti’ adlı bir sergi düzenledi.

‘İSTİKBALİNİZİN EMNİYETİ TÜRKİYE’NİN BANKASIYLA BİR ASIR SERGİSİ' ANKARA’DA AÇILDI

Türkiye İş Bankası, Ankara Ulus’taki tarihi binasında hizmet veren İktisadi Bağımsızlık Müzesi’nde ‘İstikbalinizin Emniyeti Türkiye’nin Bankasıyla Bir Asır’ sergisi gerçekleştirildi. Müzenin 2’incü katında bulunan serginin pazartesi günleri hariç her gün 10.00 - 18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

İş Bankası tarafından hazırlanan sergi Ankara'da ziyarete açıldı

“Bankanın kurulduğu günden itibaren ülkenin toplumsal gelişimine yaptığı katkılar anlatılıyor” sözlerini dile getiren İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten, İş Bankası’nın kuruluşunun 100’üncü yılı amacıyla bu sergiyi kurduklarını belirterek tüm vatandaşları da bu sergiye davet etti. İş Bankası tarafından hazırlanan sergi salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri ziyaret edilebilecek.

SONRAKİ HABER