İllegal hayatlar: Meclis filminin konusu nedir, kimler oynuyor, vizyon tarihi ne zaman?

Sosyal medyada haber videolarını mizahi bir dille yorumlamasıyla ünlenen Mahsun Karaca beyaz perde yolculuğuna devam ediyor. Röportaj Adam mahlaslı Karaca 2023 yılında vizyona giren İllegal Hayatlar filminin ikincisi ile yeniden izleyici karşısına çıkacak.

İllegal hayatlar: Meclis filminin konusu nedir, kimler oynuyor, vizyon tarihi ne zaman?

Youtube kanalında çektiği videolar ile ünlenen Mahsun Karaca sosyal medya fenomenliğine ek olarak oyunculuğu ile de adından söz ettirmeye başladı. 2023 yılının Ocak ayında İllegal Hayatlar adlı bir film vizyona sokan karaca serinin 2. filmi ile Kasım ayında yeniden adından söz ettirmeyi hedefliyor.

İllegal Hayatlar'ın ilk filminde Mahsun Karaca'nın kendi adını taşıyan karakterinin kaçak kumarhane işletmeciliğine bir kılıf uydurmak için arkadaşları ile beraber siyasi parti kurması ve ardından gelişen olaylar anlatılıyordu. Siyasi mizahın bol olduğu ilk film 670 binden fazla insan tarafından izlenmiş ve 45 Milyon TL hasılat elde etmişti.

ÜNLÜ İSİMLERDE KADRODA

Serinin ikinci filmi ise İllegal Hayatlar: Meclis adıyla gelecek. İlk filmde kurulan partinin girdiği seçimde barajı geçerek mecliste yer almasını konu alacak filmin mizah dozunun yine yüksek olması bekleniyor.

Kadrosunda Mahsun Karaca ile beraber Hamdi Alkan, Ali İhsan Varol, Cem İşçiler, Şahin Karsu ve Mehmet Kahraman gibi oyuncuları da barındıran yapımda CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ünde sahnesi bulunuyor.

İllegal Hayatlar: Meclis filmi 1 Kasım'da vizyona girecek. Filmin beğenilmesi durumuna göre 3. film olasılığınında dile getirilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER