İlk vampir filmi Nosferatu’nun yeniden uyarlaması sinemaseverlerle buluşacak!

Robert Eggers’ın yönetmenliğini yaptığı Nosferatu yakında sinemaseverlerle buluşacak. Film, sinema tarihinin ilk vampir filmi kabul edilen Nosferatu’nun yeniden uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor.

İlk vampir filmi Nosferatu’nun yeniden uyarlaması sinemaseverlerle buluşacak!

Sinemaseverlerin merakla beklediği Nosferatu’nun yeni uyarlaması çok yakında sinema salonlarında yer alacak. Filmden yayınlanan ilk tanıtım fragmanı da sinemaseverleri şimdiden heyecanlandırmış durumda.

1922 tarihli Alman sinemasının ekspresyonizm (dışavurumculuk) akımının önemli filmlerinden biri kabul edilmekle birlikte sinema tarihinin de ilk vampir filmi kabul edilen ve F.W. Murnau’nun yönettiği Nosferatu, yeni bir uyarlamasıyla sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.

The VVitch, The Lighthouse ve The Northman gibi filmleriyle son dönemin en sevilen yönetmenlerinden biri olan Robert Eggers’ın imzasını taşıyan film, önceki filmin köklerine sadık kalmakla birlikte seyirciyi gotik ve karanlık bir atmosferin içerisine sürüklüyor.

İlk vampir filmi Nosferatu’nun yeniden uyarlaması sinemaseverlerle buluşacak!

OYUNCU KADROSU ADETA YILDIZLAR GEÇİDİ

3 Haziran 2025’te vizyona girmesi planlanan ve Robert Eggers’ın imzasını taşıyan 2024 yapımı yeni Nosferatu filminde Aaron Taylor-Johnson, Bill Skarsgard, Willem Dafoe, Nicholas Hoult, Emma Corin, Ralph Ineson ve Lily-Rose Depp gibi oyuncular rol alıyor.

İlk vampir filmi Nosferatu’nun yeniden uyarlaması sinemaseverlerle buluşacak! - Resim : 2

Yeni Nosferatu film, bir genç kadın ile ona aşık olan ve sonrasında daha önce hiç anlatılmamış bir dehşete neden olan korkunç vampir arasındaki takıntının gotik bir hikâyesini konu alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER