İkinci Şans konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

İkinci Şans filmi sinema ve dijital platformlardan sonra yeniden televizyonlarda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

İkinci Şans konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Avşar Film yapımcılığındaki dram ve romantik komedi türündeki İkinci Şans sinema ve dijital platformlardan sonra bir kez daha televizyonlarda gösterilecek. Vizyonda gösterildiği sırada da seyirci tarafından beğeni kazanan ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan İkinci Şans’ın yeniden televizyonda gösterilecek olması sinemaseverlerde merak uyandırdı. Sinemaseverler filmin konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak etti. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

İKİNCİ ŞANS KONUSU NEDİR?

Romantik komedi türündeki ve Özcan Deniz’in yönetmenliğini yaptığı İkinci Şans, geçmişte yaşadığı ve yanlış olduğunu düşündüğü evliliğin yaralarıyla mücadele etmeye çalışan Yasemin adındaki bir annenin Cemal adında sosyal, geçmişinden kurtulmak isteyen gamsız bir adamla tanışması sonrası hayatının değişme sürecini konu alıyor.

İKİNCİ ŞANS OYUNCULARI KİMLER?

Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans’ta Deniz ve Yeşilçay’ın yanı sıra Yalı Çapkını dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Afra Saraçoğlu, ünlü Youtuber ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Mesut Can Tomay, Berrin Arısoy, Anıl Altınöz, Aybike Turan, Duygu Çelebi, Nazlı Çetinel ve Füsun Erbulak gibi oyuncular rol alıyor.

İKİNCİ ŞANS NEREDE ÇEKİLDİ?

Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı İkinci Şans, İstanbul ve Ayvalık’ta çekildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER