Her Şey Aşk İçin konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Vizyonda ilgi gördükten sonra dijital platformlara gelen yerli komedi filmi Her Şey Aşk İçin televizyonda ilk kez gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Her Şey Aşk İçin konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Yaz sezonu ile birlikte birçok televizyon kanalı çok tutan dizilerinin sezon finali yapması üzerine hemen her akşam film yayınlamaya başladı. Bu filmlerden bazıları ise seyirciden beğeni kazanmış, ya da ödüller almış filmler oluyor. Vizyonda ve dijital platformlarda seyircinin takdirini kazanmış Her Şey Aşk İçin filmi de televizyonlarda ilk kez gösterilecek. Bu sebeple sinemaseverler Her Şey Aşk İçin’in konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde Her Şey Aşk İçin konusu nedir? Her Şey Aşk İçin oyuncuları kimler? Her Şey Aşk İçin nerede çekildi gibi aramalar yapmaya başladı. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

HER ŞEY AŞK İÇİN KONUSU NEDİR?

Ahmet Kapucu’nun yazıp yönettiği ve romantik komedi türündeki Her Şey Aşk İçin filmi, nihayet evlenmeye karar veren Alper ve Sedef çiftinin önüne Sedef’in emekli Albay dedesi engelinin çıkması sonrası yaşanan komik olayları konu alıyor. Emekli Albay olan İskender, Alper’in bedelli askerlik yaptığını öğrenmesi sonrası onu 1 ay sürecek sıkı bir askeri kampa sokar. Alper’in Sedef’le evlenebilmesi için bu kampı tamamlaması gerekmektedir.

HER ŞEY AŞK İÇİN OYUNCULARI KİMLER?

Her Şey Aşk İçin filminde Çok Güzel Hareket Bunlar 2 ile yıldızı parlayan Safa Sarı, Gizem Sevim, Zafer Algöz, Özlem Türkad, Yüksel Ünal, Nazan Diper ve Eslem Akar gibi oyuncular yer alıyor.

HER ŞEY AŞK İÇİN NEREDE ÇEKİLDİ?

Her Şey Aşk İçin filminin çekimleri İstanbul ve Tekirdağ’ın farklı noktalarında yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER