Hayrimatör konusu ne, Hayrimatör ne zamana kadar sinemalarda?

Rafadan Tayfa'nın merakla beklenen 4'üncü filmi Hayrimatör'e yoğun ilgi devam ediyor. Çocukların yoğun ilgisini alan filmle ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ederken ebeveynler de vizyon tarihinin ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. Peki, Hayrimatör konusu ne, Hayrimatör ne zamana kadar sinemalarda? Detaylar haberimizde...

Hayrimatör konusu ne, Hayrimatör ne zamana kadar sinemalarda?

Çocukların yoğun ilgisini alan Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör için sayılı günler kaldı. TRT ortak yapımı animasyon filmiyle ilgili detaylar ise vizyon bitiş tarihi yaklaştıkça araştırılmaya devam ediyor. Özellikle küçük çocukların heyecanla takip ettiği filmle ilgili detaylar ebeveynleri tarafından mercek altına alındı.

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör'in konusu, detayları ve ne zamana kadar vizyonda kalacağını sizler için derledik…

HAYRİMATÖR KONUSU NE?

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, yönetmenliği İsmail Fidan tarafından yapılan ve karakterleri Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar tarafından seslendirilen bir animasyon filmidir.

Serinin 4'üncü filminde Rafadan Tayfa, ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarma görevini üstlenir. Hayri, uzaya çıkan en genç insan olarak oldukça meşhurdur ve üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilir. “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e bütün zamanını harcayan ve mahallede daha az vakit geçiren Hayri, Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edemez.

Hayrimatör konusu ne, Hayrimatör ne zamana kadar sinemalarda?

Uzaylı kahraman Zobi'nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştıran Hayri'nin peşine ise kötüler düşer ve Rafadan Tayfa onu kurtarmak için bir araya gelir.

HAYRİMATÖR NE ZAMANA KADAR SİNEMALARDA?

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör, 29 Aralık'ta vizyona girmişti. TRT ortak yapımı animasyon filmi için bilet almak isteyenler 25 Ocak 2024 tarihine kadar satın alabiliyor. Filmin ne zamana kadar sinemalarda olacağıyla ilgili net bir bilgi olmada da 2024'ün Şubat ve Mart aylarında da vizyonda kalması planlanıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER