Hayko Cepkin Ankara'da hayranlarına unutulmaz bir konser verdi

Türk Rock ve Metal müziğin önemli temsilcilerinden Hayko Cepkin Ankara CernModern'de bir konser verdi. Görsel anlamda da dikkat çeken konser geceye damga vurdu.

Hayko Cepkin Ankara'da hayranlarına unutulmaz bir konser verdi

Geçtiğimiz günlerde Hayko Cepkin'in İstanbul Night Flight An Epic Symphony konserleri kapsamında Ankara'ya geleceği açıklanmıştı. Rock müziğin ülkemizdeki öncü isimlerinden olan 46 yaşındaki Hayko Cepkin'in konserine ilgi yüksek oldu.

Hayko Cepkin hayranları ile beraber sevilen şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Gençler arasında çok sevildiği bilinen Hayko Cepkin enerjisi ile dikkat çekti. Son dönemde Türkiye'de bir efsane haline gelen An Epic Symphony projesi kapsamında saat 21:00'da başlayan konser saatlerce sürdü.

AN EPİC SYMPHONY KONSERLERİ ANKARA'DA DEVAM EDECEK

CerModern'de başlayan konser Eylül ayında gerçekleşcek çok sayıda An Epic Symphony konserleri arasında ilk sırada yer aldı. Konser ve eğlence etkinliklere katılımın yüksek olduğu Ankara'da Hayko Cepkin'in ardından ilerleyen günlerde çok sayıda konserin verileceği biliniyor.

Ülke genelinde şarkıları milyonlar tarafından dinlenen Sibel Can, Gökhan Türkmen ve Mustafa Sandal'da An Epic Symphony kapsamında Ankara'da konser verecek. Sibel Can 5, Gökhan Türkmen 6, Serdar Ortaç 13 ve Mustafa Sandal 14 Eylül'de Oran Açık Hava Sahnesinde An Epic Symphony konseri verecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER