Hava Muhalefeti konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Güldür Güldür Show ekibinin yaptığı Hava Muhalefeti adlı yerli film televizyonlarda yayınlanıyor. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Hava Muhalefeti konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Son dönemin başarılı bulunan yerli komedilerinden Hava Muhalefeti adlı film, sinema ve dijital platformlardan sonra yeniden ekranlarda gösteriliyor. Politik yanlarıyla da öne çıkan yerli komedinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğine yönelik aramalar internet üzerinde yapılmaya başlandı. Kullanıcılar internet üzerinde Hava Muhalefeti konusu, Hava Muhalefeti oyuncuları, Hava Muhalefeti nerede çekildi? gibi aramalar yapıyor. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

HAVA MUHALEFETİ KONUSU

Güldür Güldür Show’un metinlerini de kaleme alan Murat Kepez’in yönetmenliğini, Eray Akyamaner ve Uğur Güvercin’in senaryosunu üstlendiği film, bir milletvekili adayı ve sevgilisinin, Bodrum’a haftasonu kaçamağı yapmak için bindikleri uçakta başlarına gelen sürprizli ve komik olayları konu alıyor. Filmle ilgili bazı eleştirmenler, mizahının ve göndermelerinin yer yer politik taraflara kaydığına dikkat çekmişti.

HAVA MUHALEFETİ OYUNCULARI

Hava Muhalefeti konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştığı yerli komedi filminde, Ege Kökenli, Burak Hakkı, Ali Yoğurtçuoğlu, Aziz Aslan, Kemal Uçar, Ünal Yeter, Bülent Seyran, Kadir Polatçı, Mekin Sezer, Mazlum Çimen, Serkan Atar ve Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncular yer alıyor.

HAVA MUHALEFETİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İstanbul’un farklı semtlerinde çekimleri yapılmış Hava Muhalefeti’nde geçen Ortanca adlı il, senaryo gereği hayali bir yerdir. Türkiye’de ise Muğla’ya bağlı Ortanca adlı bir ilçe ve Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Ortanca köyü bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER