Hatay lezzetlerini keşfetmek isteyenler ve özleyenler burada! Ankara'daki Hatay Tanıtım Günlerini kaçırmayın

Başkent Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerine yoğun ilgi sürüyor. Ankara'da düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken kentteki Hatay rüzgarına ortak olmak isteyenlere özel detayları derledik.

Hatay lezzetlerini keşfetmek isteyenler ve özleyenler burada! Ankara'daki Hatay Tanıtım Günlerini kaçırmayın

Başkent Ankara'da her gün birbirinden farklı etkinliklere imza atılıyor. Ankara'daki etkinlik hız kesmeden sürerken kentte düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri sayesinde hem memleket özlemi çekenler hem de bir şehrin kültürünü ve özel lezzetlerini tanımak isteyenlere özel etkinlikler devam ediyor.

Son olarak Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Hatay esnafına destek için Ankara'da ‘Hatay Tanıtım Günleri’ düzenlenmeye başladı. Altınpark'ta düzenlenen ‘Hatay Tanıtım Günleri’ne ziyaretçilerin yoğun ilgisi devam ederken ziyaretçiler pazar güne kadar tanıtım günlerine katılım sağlayabilecek.

HATAY MUTFAĞI ANKARA'DA TANITILIYOR

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'a destek olması için düzenlenen dayanışma günlerine gelen vatandaşlar, stantlara yoğun ilgi gösterirken Hatay Tanıtım Günleri 28 Ocak Pazartesi gününe kadar ziyarete açık olacak. Hatay Tanıtım Günleri'ni ziyaret ederek kentin eşsiz lezzet ve kültürlerini tanıma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu çerçevede Altındağ ilçesinde bulunan Altınpark'ta Hatay Tanıtım Günlerinde 28 Ocak'a kadar künefe, tepsi kebabı, baharatlar ve salçaları tadabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER