Hababam Sınıfı Askerde konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Askerde sinemalardan sonra yeniden televizyonda gösterilecek. Sinemaseverler filmin konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak etti.

Hababam Sınıfı Askerde konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez’in 2000’li yıllarda çektiği Hababam Sınıfı filmleri televizyonlarda gösterilmeye devam ediyor. Serinin ikinci filmi olan Hababam Sınıfı Askerde bu akşam televizyonda gösterilecek. Sinemaseverler filmin televizyonda yayınlanacak olması ile Hababam Sınıfı Askerde’nin konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde Hababam Sınıfı Askerde konusu, Hababam Sınıfı Askerde oyuncuları, Hababam Sınıfı Askerde nerede çekildi? gibi aramalar yapmaya başladı. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

HABABAM SINIFI ASKERDE KONUSU

Hababam Sınıfı Askerde, önceki film olan Hababam Sınıfı Merhaba’nın kaldığı yerden devam ediyor. Hababam Sınıfı Askerde, okul müdürü Deli Bedri’nin bir türlü mezun olamayan ve haylazlıklarının ardı arkası kesilmeyen hababam sınıfı öğrencilerini askere göndermesi sonrası yaşanan komik ve ilginç olayları konu alıyor.

HABABAM SINIFI ASKERDE OYUNCULARI

Hababam Sınıfı Askerde konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Askerde, geniş ve ünlü isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip. Mehmet Ali Erbil’in Deli Bedri’ye hayat verdiği filmde Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Memet Ali Alabora, Melih Ekener, Halit Akçatepe, Hülya Avşar, Cengiz Küçükayvaz, Ceyhun Yılmaz, Volkan Severcan, Zihni Göktay, Kerem Alışık, Tuncay Akça, Nejat Birecik, Helin Avşar, Ceylan Güvenç ve Melisa Toros gibi oyuncular rol alıyor.

HABABAM SINIFI ASKERDE NEREDE ÇEKİLDİ?

Hababam Sınıfı Askerde’nin çekimleri İstanbul Kartal'daki 2'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda gerçekleşti. Çekimler öncesinde Genelkurmay Başkanlığından izin alındı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER