Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği'nde K-Pop Cover konseri düzenlendi

Son dönemde tüm dünyaya damga vuran K-Pop akımı Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği tarafından dans festivali ve konserle Türkiye'ye taşındı. Konsere genç kızların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği'nden K-Pop Cover konseri

Kore Kültür Merkezi faaliyetlerine Güney Kore Ankara Büyükelçiliği bünyesinde tüm hızı ile devam ederken "K-Pop Cover Dans Festivali" yoğun ilgi gördü. Festival kapsamında konser programına da yer verildi. Konserde Koreli K-Pop grubu "The Kingdom" üyeleri Türkiye'de bulunan hayranlarıyla bir araya gelme fırsatı elde etti.

TÜRKİYE'DE K-POP RÜZGARI ESTİ!

Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği bünyesinde faaliyet gösteren Kore Kültür Merkezi ve Seul Gazetesi iş birliğiyle "K-Pop Cover Dans Festivali" ve konser düzenlendi. Ata Sahne'de düzenlenen etkinliğe Güney Kore'nin Ankara Büyükelçisi Jeong Yeondoo ve çok sayıda davetli katıldı. Jeong, programda, etkinliğin bu yıl 5'inci kez düzenlendiğine dikkati çekerek, konser veren Koreli K-Pop grubu "The Kingdom"ın Türk hayranlarıyla bir araya gelmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bu yılki festivale Türkiye'den 75'ten fazla ekibin katıldığını ve 15 ekibin finalde yarışmaya hak kazandığını dile getiren Jeong, finale kalan yarışmacıları tebrik etti. Jeong, "Biz kardeş ülkemiz Türkiye'yle, Türk gençleriyle yapacağımız etkinliklerle bu ilişkilerimizi devam ettirmeyi umuyoruz." dedi.

Türkiye'de olmaktan büyük mutlululuk duyduklarını belirten The Kingdom'ın üyeleri Türk hayranlarıyla daha önce çevrimiçi konserde bir araya geldiklerini ifade ettiler. Türkiye'nin başka şehirlerinde de konserler düzenlemek istediklerini belirten ekibin üyeleri yeniden ülkemize konser vermek için gelmekten mutluluk duyacaklarını söylediler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER