Genç W'nin yeni acıları Ankara Devlet Tiyatrosu sahnesinde!

Ankara Devlet Tiyatrosu yeni oyunlarla Ankaları tiyatro severleri buluşturmaya devam ederken Genç W'nin yeni acıları izleyenlerden tam not almayı başardı. Tek perdelik oyun izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Genç W'nin yeni acıları Ankara Devlet Tiyatrosu sahnesinde!

Kültür sanat etkinliklerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan tiyatro oyunları Eylül ayının gelmesiyle yeniden start almıştı. Ankara Devlet Tiyatrosu sahnesi de perdelerini açarken yeni oyunları izlemek isteyen seyircilere çok sayıda farklı yeni oyun seçeneği sunulmuştu. Bunlardan biri de Genç W'nin yeni acıları isimli oyun oldu. Oyun izleyenlerden tam not almayı başardı ve oyuncular ayakta alkışlandı.

GENÇ W'NİN YENİ ACILARI AYAKTA ALKIŞLANDI!

Ankara Devlet Tiyatrosu İrfan Şahinbaş sahnesinde izleyenlerle buluşan Genç W'nin yeni acıları isimli oyun seyircilerden tam not aldı. Oyunun konusu ise şu şekilde "Genç ressam Edgar, Goethe’nin yazdığı Genç Werther'in Acıları adlı kitabı okur ve kitaptan çok etkilenir. Başlangıçta sadece basit bir etkilenme olarak görülse de bu durum zamanla Edgar’ın Werther’e dönüşmesine, Werther gibi davranmasına neden olur. Çift kişilik bunalımına giren Edgar, derme çatma bir kulübede geçmişini sorgular. Bir karar vermesi gerekmektedir. Werther’in yolunu mu izleyecek yoksa Edgar olarak yaşadığı acıların üstesinden gelmek için mücadeleye devam mı edecek?"

16 yaş ve üzeri seyirciler için uygun olan oyunda yer alan oyuncuların sahneledikleri performans kadar sahne ve dekorlarda övgüye layık görüldü. İzleyenlerin yüksek puanlı değerlendirmeleri dikkat çekerken oyun Ekim ayı boyunca sahnede olmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER