Etimesgut tiyatrocuları ve sanatseverleri Kent Tiyatrosu ile buluşturacak

Etimesgut Belediyesi, ilçede Kent Tiyatrosu’nu açmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda açılacak yeni tiyatro Ekim ayında sanatseverlerle buluşacak.

Etimesgut tiyatrocuları ve sanatseverleri Kent Tiyatrosu ile buluşturacak

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Etimesgut Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun öncülüğünde Etimesgut Belediyesi, ilçe halkını kültür ve sanatla buluşturmaya yönelik çeşitli projeler gerçekleştiriyor. Bu projeler kapsamında Eylül ayında Kent Tiyatrosu hayata geçecek.

Etimesgut Belediyesi, tiyatro sanatına gönül vermiş herkesi şehrin ve insanın hikayesini anlatmaya davet ederken, Etimesgut’a yakışır bir tiyatro oluşturmak için uzman sanatçı ve akademisyenlerden oluşturulan jüri tarafından gerçekleştirilecek olan sınavın 24-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını söyleyerek hem tiyatroculara hem de sanatseverlere yeni bir gelişmeyi duyurmuş oldu.

Belediyenin asıl müjdesi ise Kent Tiyatrosu’nun, gerçekleştirilecek sınavın ardından Ekim ayında Etimesgut halkı ile birlikte seyircisi ile buluşacak olması oldu.

KENT TİYATROSU’NDA TİYATRO EĞİTİMLERİ DE VERİLECEK

Etimesgut tiyatrocuları ve sanatseverleri Kent Tiyatrosu ile buluşturacak

Kent Tiyatrosu kendi çalışmalarının yanı sıra birbirinden çeşitli kültür-sanat repertuvar hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yönde; Drama grupları, senaryo ve oyun yazarlığı kursları, oyunculuk eğitimlerinin hazırlıkları devam etmekte olup, bu tarihi yolculuğun ilk adımları için Etimesgut halkı adeta günleri saymaya başladı.

Sanatçı (Oyuncu) ve Sahne Amirliği alanında gerçekleştirilecek olan sınavların ayrıntılarına https://www.etimesgutkenttiyatrosu.com/ adresinden erişim sağlanabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER