Emekli çift, karavanla 4,5 yıldır Türkiye'yi geziyor

Hafize ve Adem Sönmez çifti, emekli olduktan sonra karavan almaya karar verdi. Çift, karavanla 4,5 yıldır il il Türkiye'yi geziyor.

Emekli çift, karavanla 4,5 yıldır Türkiye'yi geziyor

Hafize ve Adem Sönmez çifti, Türkiye'yi gezme hayalini aldıkları karavanla gerçekleştiriyor. Emekli çift, 4,5 yıldır Türkiye'yi geziyor. Çift, karavanlarının önüne masa sandalye kurarak, gün batımını izliyor ve doğanın tadını çıkarıyor.

Manisa'da yaşayan Hafize ve Adem Sönmez çifti, Türkiye'nin doğal güzelliklerini keşfetmek ve farklı şehirlerde gün batımını izlemek için çekme karavanla 4,5 yıldır il il Türkiye'yi geziyor. Doğayı seven Hafize (48) ve Adem Sönmez (69) çifti, emeklilik ve çocuklarının kendi hayatlarını kurup yuvadan ayrılmasının ardından 4,5 yıl önce birikimleriyle çekme karavan alarak Türkiye turuna çıktı. Hayatlarının bundan sonraki kısmını gezerek geçirmeye karar veren Sönmez çifti, bugüne kadar başta Ege ve Karadeniz olmak üzere Akdeniz, İç Anadolu, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki illeri ziyaret etti.

Emekli çift, karavanla 4,5 yıldır Türkiye'yi geziyor

YAŞAMLARINI KARAVANDA SÜRDÜRÜYORLAR

Ziyaret ettikleri illerde en güzel gün batımına sahip bölgelerde kamp kuran Sönmez çifti, karavanlarının önüne masa sandalye kurarak, gün batımını izliyor, kitap okuyor. El ele tutuşup gezinti yapan çift, yemek yiyip çay içerek doğayla baş başa güzel vakit geçiriyor. Sönmez, artık yaşamlarını karavanda sürdürdüklerini, gittikleri yerlerde doğa manzarasıyla en güzel gün batımına sahip bölgelerde kamp yapmaya çalıştıklarını anlattı.

Türkiye'nin her yanını gezen çift, gün batımını çok sevdiğini ve doğa ile iç içe olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER