Derya Uluğ Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Keçiören Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılına özel bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu programda şarkıcı Derya Uluğ'un Ankaralılarla buluşacağı açıklanırken konser takvimi merak edildi.

Derya Uluğ Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Keçiören Belediyesi yeni proje ve etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Keçiören'deki faaliyetlerine devam eden belediye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıl dönümüne özel konser düzenleyeceğini açıkladı.

Keçiören Belediyesinin resmi internet sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan resmi açıklama kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci Yıl Dönümü'nde şarkıcı Derya Uluğ'un konser vereceği bildirildi. Ankara Keçiören'deki konser takvimine göre şarkıcı Derya Uluğ konseri ile yapılacak olan etkinlikler çerçevesinde belediyenin açıklamalarının ardından Ankaralılar da ''Derya Uluğ Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

30 AĞUSTOS'TA KEÇİÖREN'DE DERYA ULUĞ RÜZGARI ESECEK

Keçiören Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da Derya Uluğ konseri düzenleneceği kaydedildi.

Derya Uluğ Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Keçiören Belediyesi önünde Kalaba Kent Meydanı’nda önce bando ekibi eşliğinde başlayacak kutlamaların ardından ünlü sanatçı Derya Uluğ konseri yapılacak ve bu konser de ücretsiz olacak.

SONRAKİ HABER