Demir Maske filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Aksiyon sinemasının iki dev ismini buluşturan Demir Maske, televizyonlarda gösteriliyor. Sinemaseverler filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini merak etti.

Demir Maske filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Fantastik, macera ve aksiyon türündeki Demir Maske bu akşam televizyonlarda gösterilecek. Türün en önemli iki oyuncusunu buluşturan film keyifli bir akşam geçirmek isteyen sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Film tutkunları televizyonda gösterilecek Demir Maske’nin konusunu, oyuncularını ve nerede çekildiğini merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde Demir Maske filmi konusu nedir? Demir Maske filmi oyuncuları kimler? Demir Maske filmi nerede çekildi? gibi aramalar yapmaya başladı. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

DEMİR MASKE KONUSU NEDİR?

Aksiyon, macera ve fantastik türdeki, Oleg Stepchenko’nun yönettiği Demir Maske filmi, 1700’lü yılların başlarında İngiliz gezgin ve haritacı Jonathan Green’in bir görev sebebiyle Çin’e yapacağı macera ve fantastik ögelerle dolu bir yolculuğa koyulmasını konu alırken, ölümcül dövüş sanatları ustası Ejderha Kralı ile olan mücadelesini de işliyor.

DEMİR MASKE OYUNCULARI KİMLER?

Demir Maske filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Aksiyon sinemasının iki dev ismi olan Jackie Chan ve Arnold Schwarzenegger’ın da rol aldığı filmde Rutger Hauer, Jason Flemyng, Anna Churina, Helen Yao, Yuri Kolokolnikov, Li Ma, Christopher Fairbank ve Charles Dance gibi oyuncular da yer alıyor.

DEMİR MASKE NEREDE ÇEKİLDİ?

Eğlenceli bir seyir zevki sunan Demir Maske filminin Çin’in farklı noktalarında çekimleri yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER