Deadpool & Wolverine hangi zamanda geçiyor? Öncesinde hangi filmler izlenmeli?

Deadpool & Wolverine için sinemaseverler gün sayıyor. Çarşamba günü vizyona girecek filmin hangi zamanda geçtiği ve öncesinde hangi filmlerin izlenmesi gerektiği ise merak edildi.

Deadpool & Wolverine hangi zamanda geçiyor? Öncesinde hangi filmler izlenmeli?

Birçok sinemaseverin yanı çizgi roman tutkununun beklediği gelişme sonunda gerçekleşti. Marvel’ın sevilen kahramanı Deadpool, yeni filmi ile birlikte artık Marvel Sinematik Evreni’ne dahil oldu. Bu gelişme Deadpool & Wolverine filmi ile Deadpool’un yanı sıra X-Men'in de bu evrene katıldığını gösteriyor ki bu hayranları daha da heyecanlandırdı.

Deadpool & Wolverine 24 Temmuz Çarşamba ülkemizde vizyona girecek. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın başrollerini paylaştığı merakla beklenen filmin hangi zamanda geçtiği ve öncesinde hangi filmlerin izlenmesi gerektiği ise merak edildi. Kullanıcılar internet üzerinde Deadpool & Wolverine hangi zamanda geçiyor? Deadpool & Wolverine öncesi hangi filmler izlenmeli? gibi aramalar yapmaya başladı.

DEADPOOL & WOLVERINE HANGİ ZAMANDA GEÇİYOR?

Deadpool & Wolverine hangi zamanda geçiyor? Öncesinde hangi filmler izlenmeli?

Deadpool & Wolverine, Deadpool 2 filminde geçen olayların 6 yıl sonrasını konu alıyor. Filmde bir görev vesilesiyle alternatif evrenlerde yolculuk yapacak Deadpool, başka bir evrendeki Wolverine ile karşılaşacak ve film Marvel Sinematik Evreni’ni önemli anlamda değiştirecek. Buradaki Wolverine’in Logan filmiyle bir bağlantısı olmadığını hatırlatalım.

DEADPOOL & WOLVERINE ÖNCESİ HANGİ FİLMLER İZLENMELİ?

Deadpool & Wolverine öncesi izlenmesi gereken filmler de merak edildi. Filmin yönetmeni Shawn Levy, bu filmi izleyecek sinemaseverlerin öncesinde herhangi bir filmi izlemelerine gerek duymadığını söyledi. Ancak her ne kadar yönetmen böyle bir açıklamada bulunsa da filmde de yer alacak Zaman Varyans Kurumu’nu biraz daha tanımak için Loki dizisi izlenebilir. Ve tabii ki Deadpool’un diğer ilk iki filmi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER