Çok Güzel Hareketler Bunlar Çocuk ne zaman, hangi platformda, ücretli mi izlenecek?

Türk televizyonlarının uzun soluklu tiyatro programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2008-2011 arasında izleyiciyle buluşmuştu. Ardından 2. kuşak olarak başlatılan program 2019'dan beri devam ederken önümüzdeki günlerde programın çocuk versiyonunun geleceği öğrenildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Çocuk ne zaman, hangi platformda, ücretli mi izlenecek?

Yılmaz Erdoğan'ın kurduğu BKM Mutfak bünyesinde eğitim gören oyuncuların her hafta televizyonda ve çıktığı turneler ile izleyiciyle buluştuğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 geçtiğimiz günlerde yeni sezonu ile başlamıştı.

Kadrodan ayrılan bir çok oyuncunun geri döndüğü program her hafta izleyiciyi güldürmeye devam ederken programın çocuklardan oluşan kadrosuyla ekranlara geleceği bilgisi geldi. Normalde Star TV ekranlarından yayınlanan Çok Güzel Hareketler programından farklı olarak Çok Güzel Hareketler Çocuk TRT Dijital Platformu üzerinden yayınlanacak.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Çocuk ne zaman, hangi platformda, ücretli mi izlenecek?

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

BKM imzalı bir diğer program olan Güldür Güldür Show'un çocuk versiyonu Güldüy Güldüy'ü akıllara getiren Çok Güzel Hareketler Bunlar Çocuk 29 Ekim tarihinde yayınlanacak. Programın sunucusu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosundan Atakan Çelik olurken, kadrodan bir çok oyuncu da konuk olarak çocuklarla beraber skeçlerle ekrana gelecek.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Çocuk ne zaman, hangi platformda, ücretli mi izlenecek? - Resim : 2

Uzun bir süre ücretsiz olarak izlenebilen TRT Tabii Platformu yakın zamanda kendi orjinal içerikleri ve Avrupa maçlarını paralı hale getirmişti. Çok Güzel Hareketler Bunlar Çocuk'un da 99 TL karşılığında satın alınabilen TRT Tabii Premium Paket içinde olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER