Charlotte Cardin, Ankaralı hayranları ile buluşacak

Başkent Ankara, konserlere ev sahipliği yapmaya devam ederken bunlardan biri daha açıklandı. Kanadalı ünlü şarkıcı Charlotte Cardin Ankara konseri için tarih ve mekan açıklandı.

Charlotte Cardin, Ankaralı hayranları ile buluşacak

Ankara kültür sanatın da başkenti olmaya devam ederken ulusal ve uluslararası etkinlikler için takvim işlemeye devam ediyor. Ekim ayında pek çok konser ve etkinlik düzenleneceği açıklanırken bunlardan biri de Kanadalı şarkıcı Charlotte Cardin oldu. Cardin konser için Ankara ve İstanbul'a gelecek!

CHARLOTTE CARDİN ANKARA KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE?

Kanadalı şarkıcı Charlotte Cardin, Türkiye'ye geliyor. Charm Music Türkiye organizasyonuyla Türkiye'ye gelecek sanatçı, yeni albümü "99 Nights Tour" kapsamında 21 Kasım'da İstanbul'da Volkswagen Arena'da, 22 Kasım'da Jolly Joker Ankara'da müzikseverlerle buluşacak.

Soul-pop, indie electronica, R&B ve caz gibi birden fazla müzik türünden ilham alan ve uluslararası müzik sahnesinin öne çıkan isimlerinden olan Cardin, yeni albümündeki eserleri müzikseverler için yorumlayacak.

Charlotte Cardin kendi hayatındaki yeni dönemi temsilen yeni albümünü çıkarmış, albüm 99 günde yazılarak büyük ilgi çekmişti. Kanada'da büyük bir şöhrete ulaşan sanatçı Kanada'da ilgi uyandıran müzik eserlerine ve müzisyenlere verilen ödül olarak büyük bir değere sahip olan Juno Ödülleri için aday gösterildiği 4 dalda seçilmeyi başararak büyük bir çıkışa imza atmıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER