Çelik Yumruklar konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

Çelik Yumruklar bir kez daha televizyonda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi.

Çelik Yumruklar konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

Televizyonların sıklıkla gösterdiği filmlerden biri olan Çelik Yumruklar bir kez daha televizyonda gösteriliyor. Aksiyon, bilim kurgu ve dram sevenlerin ilgisini çekecek sinema tutkunlarının izleyebileceği bir film olan Çelik Yumruklar, daha önce izlemiş seyircilerin de beğenisini kazandı. Çelik Yumruklar’ın bir kez daha televizyonlarda gösterilmesi sebebiyle filmin konusu, oyuncuları ve hangi kanalda yayınlanacağını merak etti. Kullanıcılar internet üzerinde Çelik Yumruklar konusu nedir? Çelik Yumruklar oyuncuları kimler? Çelik Yumruklar hangi kanalda yayınlanacak? gibi aramalar yapmaya başladı. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

ÇELİK YUMRUKLAR KONUSU

Deadpool & Wolverine, Müzede Bir Gece ve Gerçek Kahraman gibi filmlerin yönetmeni Shawn Levy’nin imzasını taşıyan Çelik Yumruklar filmini John Gatins, Dan Gilroy ve Jeremy Leven kaleme aldı. Çelik Yumruklar, dövüşçülüğü bırakıp organizatör olan bir boksörün oğluyla birlikte eski nesil bir robotu Dünya Robot Boksu Şampiyonası’na hazırlama süreçlerini konu alıyor.

ÇELİK YUMRUKLAR OYUNCULARI

Çelik Yumruklar konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda yayınlanacak?

X-Men filmlerindeki Wolverine karakteriyle gönüllerde taht kuran Hugh Jackman’ın başrolde olduğu filmde Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie, Kevin Durand ve Hope Davis gibi oyuncular yer alıyor.

ÇELİK YUMRUKLAR HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Çelik Yumruklar, bu akşam TRT 1’de yayınlanacak. Filmi dijital platformda izlemek isteyenler ise Netflix’e bakabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER