Cango’nun İntikamı konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Western sinemasına damga vurmuş örneklerden biri olan Cango’nun İntikamı televizyonda seyirciyle buluşuyor. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Cango’nun İntikamı konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Popüler sinemanın ve Amerikan tarihine ışık tutmada öncü rol oynayan türlerinden western birçok sinemasever tarafından ilgi ve beğeniyle karşılanıyor. Kovboy filmleri olarak bilinen türün bir alt kategorisi olan spaghetti westernin önemli bir örneği olan Cango’nun İntikamı filminin televizyonda gösterilmesi seyircide merak uyandırdı. Filmin televizyonda yayınlanması ile birlikte internet üzerinde Cango’nun İntikamı konusu, Cango’nun İntikamı oyuncuları, Cango’nun İntikamı nerede çekildi? gibi aramalar yapılmaya başlandı. Filmle ilgili merak edilen detayları sizler için derledik.

CANGO’NUN İNTİKAMI KONUSU

Cango’nun İntikamı konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

Usta yönetmen Sergio Corbucci’nin yönettiği ve Bruno Corbucci’nin senaryosunu kaleme aldığı film, iki askeri kuvvet arasında sıkışıp kalmış artık yaşanılmaz hale gelen bir kasabadaki klüpte çalışan Maria ve onu kanun kaçaklarından korumaya çalışan Django’nun hikayelerini konu alıyor.

CANGO’NUN İNTİKAMI OYUNCULARI

1966 yapımı ve sert şiddet içerikli sahnelere sahip Cango’nun İntikamı filminde, Franco Nero Django’ya hayat veriyor. Loredana Nusciak da Maria’yı canlandırırken diğer oyuncular arasında Jose Canajelas, Jose Badalo, Angel Alvarez, Gino Pernice ve Remo De Angelis gibi isimler öne çıkıyor.

CANGO’NUN İNTİKAMI NEREDE ÇEKİLDİ?

İtalyan yapımı bir western olan Cango’nun İntikamı İspanya’nın başkenti Madrid, İtalya’nın başkenti Roma ve Lazio gibi şehirlerde çekildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER