Canavar Avcısı konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Canavar Avcısı pandemi döneminde sinemaları es geçip kiralama ve dijital platformlarında yayınlanmıştı. Televizyonda yayınlanacak olan filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.

Canavar Avcısı konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Yaz sezonunun başlamasının ardından televizyon kanalları, çok tutan dizilerinin sezon finali yapması üzerine bol bol film yayınlıyor. Canavar Avcısı da bu kapsamda televizyonlarda gösterilecek. Sinemaseverler filmin televizyonda gösterilecek olması ile Canavar Avcısı’nın konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini ise merak edildi. Kullanıcılar internet üzerinde Canavar Avcısı konusu nedir? Canavar Avcısı oyuncuları kimler? Canavar Avcısı nerede çekildi? gibi aramalar yapmaya başladı. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

CANAVAR AVCISI KONUSU NEDİR?

Resident Evil gibi yapımlara imza atmış Paul W.S. Anderson’ın yönetmenliğini yaptığı Canavar Avcısı, canavarların istilası altında olan ve farklı bir gerçeklikte dünyayı korumaya çalışan bir asker grubunun kadın liderinin yaşadığı maceraları anlatıyor. Film aynı adlı bir video oyunundan uyarlandı.

CANAVAR AVCISI OYUNCULARI KİMLER?

Yine Resident Evil gibi filmlerle tanınan Milla Jovovich’in başrolde olduğu Canavar Avcısı filminde, Tony Jaa, Ron Perlman, Tip ‘T.I.’ Harris, Diego Boneta, Meagan God, Josh Helman, Jin Au-Yeung gibi oyuncular rol alıyor.

CANAVAR AVCISI NEREDE ÇEKİLDİ?

Canavar Avcısı’nın, Güney Afrika ve Namibya’nın çeşitli noktalarında çekimleri gerçekleşti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER