Çağatay Ulusoy Centilmen filmi çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu Tam Bir Centilmen filmi Netflix’te yayına çıktı mı sorusu izleyenlerin araştırma konuları arasında. Fragmanı ile büyük yankı uyandıran Çağatay Ulusoy Centilmen filmi ne zaman yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy Centilmen filmi çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Netflix, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında Tam Bir Centilmen filmi yayın tarihini açıkladı. 26 Eylül tarihinde izleyenlerle buluşacak olan yapım çok etkileyici bir yaşam öyküsünü konu edinecek.

CENTİLMEN FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin’in oynayacağı Tam Bir Centilmen yapımı film olarak yayınlanacak. Eylül ayı sonunda yayına girecek olan yapımın yapımcılığını Onur Bilgetay üstlendi. Senaryosunu Deniz Madanoğlu yazdı. Madanoğlu’nun yapımları Masumlar Apartmanı, Şubat ve Hamiyet Müzikali gibi önemli eserler olduğu biliniyor.

TAM BİR CENTİLMEN FİLMİ KONUSU

Tam Bir Centilmen filmi, fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti. Centilmen filmi, Saygın karakterinin hayatını konu alıyor. Göz kamaştırıcı bir yaşamın ardında derin bir mutsuzluğu içinde barından Saygın, varlıklı kadınların dış görünüşü ile dikkatini çekiyor. Saygın’ın kendi içindeki iç yolculuğunu anlattığı Tam Bir Centilmen filmi 26 Eylül tarihinde yayınlanacak. Filmde Saygın karakteri aslında bir jigolo olmasıyla dikkat çekiyor. Aşık olmasıyla hayatı değişecek.

TAM BİR CENTİLMEN OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin’in olduğu filmde Haki Biçici, Şenay Gürler ve Nazlı Bulum gibi önemli isimler yer alıyor. Tam Bir Centilmen filmi 26 Eylül tarihinde Netflix’te yayına girecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER