Börü filmi konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

15 Temmuz’u anlatan Börü bu akşam televizyonda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği ise merak edildi.

Börü filmi konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

15 Temmuz darbe girişiminin 8.yılında yurtta birçok özel etkinlik ve anma törenleri yapılırken bu güne özel filmler de yapılıyor. Bunların bir kısmı ise sinemalardan sonra televizyonlarda da yayınlanıyor. O filmlerden biri olan Börü filmi de bu akşam televizyonda gösterilecek. Sinemaseverler Börü filminin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini ise merak etti ve buna yönelik internet üzerinde aramalar yapmaya başladı. Kullanıcılar internet üzerinde Börü konusu, Börü oyuncuları, Börü nerede çekildi? gibi aramalar yapıyor. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

BÖRÜ FİLMİ KONUSU

Börü filmi, daha önce Star TV’de yayınlanmış aynı adlı 6 bölümlük dizinin finali niteliğindeki bir sinema filmi olarak tasarlandı. Filmde 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananlar anlatılıyor. Can Emre ve Cem Özduru’nun yönettiği ve yapımcılığını Dağ 2 filmiyle tanınan Alper Çağlar’ın üstlendiği Börü filmi, dizinin merkezinde de olan Polis Özel Harekatı’nın küçük bir ekipten oluşan Börü’nün, 15 Temmuz gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı’nın bombalı saldırıya uğraması sonrası yaşadıkları ve vatan için verdikleri mücadele anlatılıyor.

Börü filmi konusu, oyuncuları, nerede çekildi?

BÖRÜ FİLMİ OYUNCULARI

Börü filminde Serkan Çayoğlu, Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Can Nergis, Mesut Akusta, Ahmet Pınar, Ozan Ağaç, Bedil Akin, Zafer Algöz, Özge Gürel, Melis Hacic gibi oyuncular rol alıyor.

BÖRÜ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Börü filmi konusu, oyuncuları, nerede çekildi? - Resim : 2

15 Temmuz gecesinde yaşananları aynı isimli dizideki senaryo ve karakterler üzerinden anlatan Börü filminin çekimleri İstanbul ve Ankara’da gerçekleşti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER