Bi Küçük Eylül Meselesi filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bi Küçük Eylül Meselesi filmi, 2014 yılında vizyona girerek adından söz ettirmişti. Film, ekranlarda yeniden yayınlanınca seyirci tarafından merak edildi.

Bi Küçük Eylül Meselesi filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?
Yağmur Temiz Yağmur Temiz

Bi Küçük Eylül Meselesi filmi, 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü'nde vizyona girerek izlenme rekorları kırmıştı. Başarılı oyuncu kadrosuyla adından sık sık söz ettiren filmin ayrıntıları araştırılıyor.

Bi Küçük Eylül Meselesi filmi belli zamanlarda televizyon ekranlarında izleyicisiyle bir araya geliyor. Bi Küçük Eylül Meselesi filmi oyuncularının kimler olduğu, filmin nerede çekildiği ve filmin konusu merak ediliyor.

Yerli romantik dram türündeki Bi Küçük Eylül Meselesi filminin başrollerinde Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah yer alıyor. Filmde, Eylül adındaki genç kızın geçirdiği kaza sonrası son bir ayını hatırlamaması ile gelişen olaylar anlatılıyor. Bi Küçük Eylül Meselesi'nin yönetmenliğini Kerem Deren üstleniyor, senaryosunu da Kerem Deren ile Gökhan Tiryaki yazdı.

Bİ KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ FİLMİNİN KONUSU

Geçirdiği kazadan sonra son bir ayını hatırlamayan Eylül, bu süre içinde Bozcaada'da olduğunu öğrenir ve gerçeklerin peşine düşmek için Bozcaada'ya gider ve onu tanıyan Tekin adlı çizerle yakınlaşır. İkili arasındaki yaşananlar gerçek bir aşk hikayesini seyirciye yaşatıyor.

Bi Küçük Eylül Meselesi filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

BİR KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ OYUNCULARI

Engin Akyürek - Tekin

Farah Zeynep Abdullah - Eylül

Onur Tuna - Atıl

Ceren Moray - Berrak

Serra Keskin - Gülşah

Ege Aydan

Ebru Aykaç

Kerem Deren

Merve Bulut

Cenk Kayhan

Engin Benli

Hüseyin Pehlivan

Bİ KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ FİLMİNİN ÇEKİLDİĞİ YER

Filmin çekildiği yer merak ediliyor. Bi Küçük Eylül Meselesi'nin çekimleri İstanbul ve Bozcaada'da yapıldı. 1 yıla yakın çekim için hazırlıklar yapıldı. Filmde her ayrıntıya dikkat edildi, titiz bir çalışma gerçekleştirildi.

Bi Küçük Eylül Meselesi filmi televizyon ekranlarından her yayınlandığında izleyici tarafından araştırılıyor. Yerli romantik dram türündeki bu film, oyuncu kadrosunun başarılı olması ile hala çok konuşuluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER