Ben ve Babam-Vatan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

15 Temmuz’u anlatan Ben ve Babam-Vatan filmi bu akşam televizyonda gösterilecek. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği ise merak edildi.

Ben ve Babam-Vatan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

15 Temmuz darbe girişiminin 8.yılında yurtta birçok özel etkinlik ve anma törenleri yapılırken bu güne özel filmler de yapılıyor. Bunların bir kısmı ise sinemalardan sonra televizyonlarda da yayınlanıyor. O filmlerden biri olan Ben ve Babam-Vatan filmi de bu akşam televizyonda gösterilecek. Sinemaseverler Ben ve Babam-Vatan filminin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini ise merak etti ve buna yönelik internet üzerinde aramalar yapmaya başladı. Kullanıcılar internet üzerinde Ben ve Babam Vatan konusu, Ben ve Babam Vatan oyuncuları, Ben ve Babam Vatan nerede çekildi? gibi aramalar yapıyor. Filme dair merak edilen detayları sizler için derledik.

BEN VE BABAM-VATAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Berat Özdoğan’ın yönetmenliğini, senaryosunu ve yapımcılığını Uğur Uzunok’un üstlendiği Ben ve Babam-Vatan filmi, TÜRKSAT’ta mühendis olan Cihangir’in, oğlu ile birlikte 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde vatanı koruma mücadelesini anlatıyor. Cihangir darbecilerin TÜRKSAT yayınlarını kesmelerinin önüne geçip bir yandan da oğlunu koruma ve ailesini geri kazanmaya yönelik çetin bir mücadele verir.

BEN VE BABAM-VATAN OYUNCULARI KİMLER?

Ben ve Babam-Vatan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Ben ve Babam-Vatan filminin başrolünde Ümit Kantarcılar yer alırken diğer oyuncular arasında Sevcan Yaşar, Hazım Körmükçü, Burak Sarımola, Erkan Meriç, Cansu Fırıncı, Toprak Kıvılcım, Burcu Kırman, İlayda Yıldırım, Hakan Boyav ve Erdal Özyağcılar gibi oyuncular rol alıyor.

BEN VE BABAM-VATAN NEREDE ÇEKİLDİ?

Ben ve Babam-Vatan filminin hikayesi 15 Temmuz gecesi Ankara’da yaşanan olayları anlattığı için çekim yerleri kesin olmasa da Ankara’daki Kızılay, Kahramankazan ve Gölbaşı gibi yerler olarak biliniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER